Super vette en waardevolle workshop (al zeg ik het zelf) op maandagavond 14 mei a.s. Speciaal voor sportievelingen die het zat zijn om:
 
>>> om na een event over de finish te komen met het gevoel “daar had meer ingezeten”.
>>> door onverwachte omstandigheden uit jouw focus gehaald te worden.
>>> het gevoel te hebben om alleen maar te zitten ploeteren op de fiets.
>>> om het gevoel te hebben dat jij nog meer uit jouw fysieke prestatie kan halen!
 
Klinkt dit je bekend in de oren? Dan zou ik zeggen hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen. Met deze mentale training gaan we dat samen fixen.
 
Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met tools die jou helpen om in de FLOW te komen tijdens sporten. Ik ga jou handvatten geven hoe jij met mentale training het maximale uit jouw sportprestatie en sportbeleving haalt!
 
Ik ben ervan overtuigd dat de grootste sportieve winst mentaal gemaakt wordt! Jij ook?
 
 

Ik ga jou de tools geven hoe jij …

… in jouw sportflow komt.
… met mentale training de makkelijkste sportieve winst boekt.
… van angst/verkramping naar de juiste focus en ontspanning gaat.
… zorgt voor de juiste (ont)spanning tijdens een event.
… nog meer vanuit fun geniet van jouw sport.
 
Ook al zeg ik het zelf, dit is een enorm waardevolle workshop! Toen ikzelf mentale training ging toepassen, heb ik sportief gezien echt enorm grote stappen gezet! Deze stappen gun ik jou ook. Nee, je hoeft niet alleen wedstrijdsporter te zijn. Ook deze workshop is interessant als jij een amateur sporter bent die graag nog meer wil genieten van de sportbeleving.
 
Omdat deze workshop zo waardevol is wordt dit onderdeel van het #OpKoerz Coachtraject. Dit is de enige keer dat ik deze workshop gratis aanbied. Er zijn maximaal 15 plekken. Dus reserveer jouw plek snel. In de toekomst gaat deze workshop €89,- kosten incl werkboek.
 
Tot maandag de 14e!
 
Liefs, Sanne
 
Ps. Weet je iemand anders waarvoor dit interessant is? Tag die dan gerust in de reacties (vind ik leuk & lief).

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen
Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?