...

Stop met het leven op de automatische piloot!

Maar ontdek hoe je nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. 

De eerste 32 deelnemers ontvangen een gratis +1 kaartje!

Feestje!!! Omdat ik mijn 32e verjaardag ook met jou wil vieren, geef ik dit online event in de natuur.

peak performance coaching

Zakelijk winnen, zonder te verliezen.

Ben jij een winnaar en wil jij ontdekken hoe jij nog moeitelozer wint? Met een business en leven op basis van je eigen spelregels?

Doe dan mee aan het Zakelijk Winnen Event
Donderdag 26 november om 14:00uur
LIVE – INTERACTIEF – ONLINE – IN DE NATUUR

En ontdek hoe jij

  • Het leven en business creëert op basis van jouw randvoorwaarden.
  • Stopt met handremmen en jij je mindf*cks overwint.
  • Makkelijker keuzes maakt en jezelf energieker voelt dan ooit!

Nu tijdelijk geen €64,- maar €32,-.  

Met als bonus:

Ik neem je ook mee in mijn favoriete topics die ook voor jou het verschil gaan maken! 

Wat de impact is van je familiesysteem op je eigen programmering en hoe jij dit juist kan gebruiken om nog meer te winnen. 

Hoe je liefdevol afscheid kan nemen van de mensen die je energie kosten.

mark-de-jong review

“Dankzij Sanne heb ik meer focus in mijn bedrijf en heb ik mijn business en leven zo ingericht waar ik echt blij van wordt. Sanne helpt je uit je comfortzone komen en laat je echte concrete stappen zetten!”

Mark de Jong – Eigenaar Malsen

Wat zou het voor jou betekenen als jij na deze masterclass afscheid neemt van je handrem, energieloosheid en het gevoel om te moeten vechten….

Zodat jij nog meer zakelijk gaat winnen, zonder privé te verliezen (weet dat als jij je eigen spelregels bepaalt altijd wint!) 
Zonder een zwaar trainingsregiem en zonder het drinken van groene sapjes.

Gun jij jezelf deze kans geven of blijf jij juist doormodderen

met…..

A

Het harde werken zoals je altijd al gewend was en als je dan rust neemt, dat je jezelf rusteloos voelt of misschien zelfs wel een schuldgevoel hebt.  Tegelijkertijd ben je diep van binnen gefrustreerd omdat je weet en voelt dat het anders kan. Maar hoe??

A

Je doet je gezin, je partner maar juist ook je eigen gezondheid tekort. Sterker nog, je bent succesvol voor de buitenwereld maar van binnen voelt dat anders. 

A

Je voelt je gefrustreerd en ziet om je heen dat andere ondernemers het wel lukt. Zij lijken van de buitenwereld hun business zo hebben ingericht dat zij hun droomleven leven (terwijl ze in jou ogen toch niet op “jouw niveau” zitten).

google reviews sanne van paassen
stress coaching

MIDDAG IN DE NATUUR

Graag nodig ik je uit om tijdens de masterclass de natuur in te gaan. Daarom wil ik je vragen om naar een van je favoriete plekjes te gaan of juist op avontuur te gaan naar een nieuwe omgeving.

Antwoorden vind je in beweging.

Of je nu droomt van meer energie en voldoening na een dag werken, financiële vrijheid of dat jij de impact met je bedrijf wil vergroten zodat jij voor nog meer mensen het verschil gaat maken….

… Als jij jezelf regelmatig hoort denken: 

“Ik weet wel hoe het moet en wat ik wil, maar het lukt me niet” 

Dan is het Zakelijk Winnen event jouw shortcut.

En het mooie is dat je jouw huis er niet voor uit hoeft.

Trouwens, dat is niet helemaal waar! Ik zal je uitnodigen om tijdens de masterclass de natuur in te gaan. Antwoorden vind je in beweging. Maar je hoeft dus niet naar een andere plek in Nederland af te reizen. 

Boeklancering sanne van paassen
Boeklancering sanne van paassen
Boeklancering sanne van paassen

Het hoeft niet moeilijk te zijn, maar het gaat erom dat jij jezelf tijd gunt om aan jezelf en aan je business te werken.

 

Tijdens het online event, ontdek je die AHA momenten en het wordt voor jou zichtbaar waarin jij jezelf tegenhoudt en de handrem hebt aangetrokken en weet hoe je vanuit de manier die voor jou werkt in actie komt. 

Van dromen naar doen

In deze masterclass ontdek je de stappen naar een succesvol leven vol energie.
Zonder een streng trainingsregiem, maar op de manier die bij jou past. 
Je gaat anders dan je zou denken de stappen zetten naar een leven en business op jouw randvoorwaarden. 

A

Je kapt met het nastreven van high performance en weet hoe je peak performance kan toepassen. 

A

Je ontdekt hoe je de topsport mentaliteit (op de juiste manier) toepast in je business dagelijks leven. 

A

Je weet wat jou op dit moment blokkeert en wat je mindf*cks of handrem is, maar ook hoe je deze overwint.

A

Je hebt een helder koersplan zodat je echt je eigen koers gaat bepalen, op basis van je gevoel.

A

Je weet hoe je het fundament legt hoe jij duurzaam zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen.

A

Je hebt helder hoe jij je impact vergroot en wat het geheim is voor duurzame topprestaties.

A

Je hebt je spelregels helder en weet ook hoe je deze in je business en leven kan implementeren.

Je energieniveau gaat drie stappen omhoog.

Je hebt duidelijk drie doelen geformuleerd en gaat over tot actie.

Je wordt wereldkampioen in focus.

HERKEN JIJ JEZELF IN HET VOLGENDE…

Z

Je bent ambitieus.

Z

Je legt de lat hoog.

Z

Je hebt veel plannen.

Z

Je energie is lager dan je wilt.

Z

Je komt niet in actie om je dromen te verwezenlijken.

Z

Je verliest elke dag jouw energie aan anderen.

Z

Je wilt je dromen verwezenlijken.

Z

Je hebt het gevoel dat je nog iets te doen hebt.

Z

Je lichaam is niet meer zoals vroeger.

Ja?

Doe dan mee met deze online masterclass.
Speciaal deze week nog van 64,- voor 32,-

Niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

google reviews sanne van paassen

Mindfucks
tackelen

energieniveau
verhogen

meer
succes

Leven in
balans

“Maar ehhh, wie is die Sanne en waarom zou ik naar die vrouw überhaupt luisteren?”

 

Hi!

Ik ben Sanne van Paassen

Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven. Totaal energieloos.

In 2016 stopte ik mijn sportcarrière om vol overgave mijn maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ik achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ik zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden. Ik ben toen mijn topsportskills gaan integreren in mijn business in combinatie met het luisteren naar mijn gevoel. 

In no-time groeide mijn business en zat ik vol met klanten en schreef ik de bestseller ‘het leven, dat is past topsport’.  Deze ervaring gunde ik meer mensen. Met mensen die de lat -net zoals ik- altijd hoog leggen, maar (vanwege vage klachten) niet verder komen. Inmiddels help ik anderen om hun energieniveau te verhogen, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied. Hoe zou het voor jou zijn om door meer energie nog succesvoller te zijn?

sanne van paassen peak performance coach

Wat je nog niet wist….

A

Ik heb 10 jaar geleefd als topsporter en wist het wereldbeker klassement veldrijden te winnen, meerdere ere plekken op Europees en Nederlands kampioenschappen. Ben ik Cape-Epic finisher en won ook de Koppenberg Cross. Daarnaast runde ik mijn eigen team en zorgde ik dat ik financieel goed kon leven als topsporter. 

A

Heb zowel mijn Bachelor en Master op het gebied Business Economics in de pocket. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in intuïtieve coaching en werk ik veel met familieopstellingen. Sowieso vinden al mijn coachsessies in de buitenlucht plaats. Dat is ook de reden waarom jij tijdens masterclass op avontuur mag in de bossen. 

A

Ik coach ondernemers en topsporters om topprestaties te leveren. High Performance is in mijn ogen onzin. Ik streef juist met al mijn klanten naar Peak Performance. 

A

Binnen zes maanden schreef ik de bestseller ‘Het leven, dat is pas topsport’. Dit boek stond 18 dagen op #1 bij Managementboek en is 1800x verkocht. 

A

Ik ben een echt koffie lover, ben een echte dierenvriend en ben het liefst in de natuur. Dat is waarom al mijn coaching buiten (op de fiets of wandelend) plaats vind. Daarom nodig ik je ook uit om tijdens de masterclass de natuur in te gaan. 

Geef mij vijf minuten en ik zie waarin jij jouw succes in de weg staat en wat jouw inzicht is om op jouw manier nog meer zakelijk te winnen, zonder Privé te verliezen.

Wil jij dit?

Enne als ik dat ik vijf minuten al kan, wat denk je dat een hele middag zal opleveren??
werk vanuit je hart

Vond je t niks? 100% geld terug

Ik nog geen een enkele klant gehad die minimaal drie concrete tips uit mijn masterclass hebben gehaald. Dus met liefde durf ik te beloven dat je het geld terug krijgt als je het niets vond. 

“Sanne is enorm breed bent ingesteld. Perfect coachen voor de juiste mentale en fysieke balans en ze beschikt ook over een geweldig zakelijk inzicht. Zij biedt mij vaak belangrijke en praktische handvatten aan. Ik werkte al vaker met coaches maar de keren dat jij 100% raak schiet staan ver boven mijn eerdere adviseurs. Aanrader om met haar samen te werken!”

Michel Kolen - eigenaar FeelGood

“In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. Daarnaast brengt zij je tot nieuwe inzichten waar je zelf nooit op zou zijn gekomen. Deze inzichten gebruik ik dagelijks zowel zakelijk als privé. Klein voorbeeldje: hoe kun je door minder hard te werken toch meer bereiken… Sanne weet raad!”

Stijn de Laat - Makelaar ERA Focus

“Dankbaar voor de inspirerende, oprechte – en enthousiaste manier van coachen! Wat een gedrevenheid en energie! Het pad naar The Next Level werd mij meer helder en ik kwam echt in actie! Op mijn eigen manier, met meer energie en focus. Dat geeft mij rust in het werk, het dagelijks leven, maar ook in mijn passie voor sporten.”

Soraya de Penning

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Ik weet hoe ik mijn energieniveau verhoog en manage! Zij haalt mij uit het oude patroon en brengt mij rust. Ze is echt een TOPcoach!

Berry van den Bosch

VDB Stable

Sanne is en blijft een topper, eerst als topsporter en nu als mentaal coach. Zij helpt mensen echt een stap verder door meer energie!

Denny van Arkel

Door dit coachingstraject met mental coach Sanne van Paassen, voel ik me energieker dan ooit, weet ik mijn mindf*cks te tackelen, blijf ik rustiger en ben ik zowel zakelijks als in mijn privé leven gegroeid. Echt een aanrader!

Izaak Meulenbelt

Dit is voor jou als….

✓ Je klaar bent met het harde werken en dat juist nog meer vanuit vertrouwen en energie wilt leven

✓ Je bent al succesvol, maar je mist de voldoening en je voelt diep van binnen dat het makkelijker en moeitelozer kan

✓ Je hebt al veel geïnvesteerd in praktische trainingen, maar je mist dat ene inzicht waar je op aan het wachten bent. 

Dit is voor niet jou als….

✘ Als je een watje bent 😉 Ik werk het liefste met doorpakker en sneller beslisser die ook echt in actie komen.

✘ Je geen eigen bedrijf hebt. Ik werk met ondernemers die een business hebben staan, maar die juist nog meer willen demarreren.

✘ Je niets met sport en bewegen hebt of dat je jeuk krijgt als je naar je gevoel moet luisteren.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kost deze masterclass maar €32,-? Hoe dan?

Deze masterclass kost eigenlijk €64,-. Maar mijn team en ik hadden het crazy idee om een korting te geven, omdat we weten hoe waardevol deze masterclass voor jou gaat zijn! Zie het als een cadeautje. Ga de masterclass volgen en kom echt in actie. Want daarmee ga je het verschil maken!

Hoe kan ik de workshop volgen?
Na de betaling ontvang je een email met link naar een online “vergaderruimte”.  Tevens ontvang je de replay van de masterclass.
Hoe kan ik betalen?
Met ideal, creditcard of paypal.
Kan ik in termijnen betalen?
Nee, sorry.
Is persoonlijke coaching ook mogelijk ?
Natuurlijk, boek gerust een afspraak om een kennismakings call in te plannen. Dan neem ik je mee in de verschillende trajecten. Check: https://www.sannevanpaassen.nl/contact/

ILSE VAN ASPERDT

Zowel met het sporten als in m’n werk liep ik vast. Ik miste focus en energie. Door de tips en tools van Sanne merk ik meteen resultaat, zowel op mijn werk als met het sporten heb ik meer energie en focus! Zo fijn dat dit nu eindelijk lukt! 

BERRY VAN DEN BOSCH

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Zij haalt mij uit het oude patroon en brengt mij rust. Ik liep vast in mijn werk, ik was op. Fysiek en mentaal maar door deze eenvoudige tools voel ik me weer fit! Ze is een TOPcoach!

Denny van Arkel

Sanne is en blijft een topper, eerst als topsporter en nu als coach. Zij helpt mensen echt een stap verder door meer energie! Ik was aan het worstelen en legde de lat hoog. Ik heb geleerd hoe ik nog meer prestaties neer zet door minder te doen. Zo fijn!

Stop met scrollen, dat leidt tot niets!

Als je zo ver bent gekomen, ben je volgens mij gewoon nieuwsgierig.

donderdag 26 november 2020 

Live – Interactief – Online – In de natuur

14:00 – 16:30 u

Reserveer nu je plek van 64,- voor 32,-

Niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

google reviews sanne van paassen
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00