...

Let op: alleen voor jou als je echt in actie wilt komen

Ongeremd Leven challenge

Voor zakelijke expansie én persoonlijke vrijheid

gratis  – 24 t/m 26 oktober om 7uur – online – live

met exclusieve HOTSEAT coaching

Niet tijd, maar jouw energie is jouw kostbaarste bezit. Ontdek hoe jij nog meer jouw energie gaat managen, zodat jij ongeremd jouw koers bepaalt en hierdoor juist ook jouw medewerkers of team moeiteloos meeneemt. Hierdoor houd jij energie en tijd over voor jouw andere ambitieuze plannen. 

Winnen doe je samen en begint bij jezelf

PS. De gratis ‘Ongeremd Leven’ challenge is ook bedoeld als jij al vindt dat je hoog in energie zit, maar juist wilt ontdekken hoe jij bewust je energieniveau kan beïnvloeden zodat jij niet alleen zelf, maar juist ook die ander boven zichzelf gaat uitstijgen. 

Samen gaan we op een diepere laag aan de slag hoe jij op een makkelijke en eenvoudige manier jouw energie kan laten stromen. Doei wandelend hoofd, hallo energie in jouw hele lijf. Zodat jij voluit gaat om ongeremd jouw leven te leiden. Het leven wat voor jou bedoelt is, zodat jij ZAKELIJK FLOREERT ÉN PERSOONLIJKE VRIJHEID ERVAART. 

“In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. Daarnaast brengt zij je tot nieuwe inzichten waar je zelf nooit op zou zijn gekomen. Deze inzichten gebruik ik dagelijks zowel zakelijk als privé. Klein voorbeeldje: hoe kun je door minder hard te werken toch meer bereiken… Sanne weet raad!”

Stijn de Laat - Makelaar ERA Focus

Deze challenge is voor jou

Als jij verlangt naar zakelijke expansie én persoonlijke vrijheid. Doe maar normaal bijzonder is voor jou de standaard.

 

maar ook…..

✅ als jij ambitieus bent, de lat hoog let en makkelijk gas geeft
✅ no-matter-what wil jij jouw doelen en ambities realiseren (jouw droom zijn groots)
✅ wilt ontdekken hoe jij jouw lichaam inzet als koerskapitein
✅ en jij kan uitstralen waar jij werkelijk voor staat
✅ maar weet dat jij jezelf niet wilt laten misleiden door anderen
✅ nog makkelijker keuzes maakt, NEE zegt en liefdevol schijt hebt
✅ als jij jezelf wel eens energieker hebt gevoeld en van alles hebt gedaan om je energie te verhogen
✅ trouw wilt blijven aan jouw eigen gevoel en wilt vertrouwen op jouw lichaam
✅ en jij anderen mee wilt nemen in jouw energie zonder hen te hoeven pushen

MIJN NAAM IS SANNE

Ooit was ik een topsporter en won ik het wereldbeker klassement veldrijden. Ik moest en zou dit realiseren. In datzelfde jaar behaalde ik mijn Master diploma en runde ik ook mijn eigen professionele team. Een drukke tante was ik. Dat is gelukt op basis van een flinke dosis wilskracht. Succesvol zijn is niet moeilijk, maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet opbrand?

Want dat deed ik. Fysiek op. Leeg. Geen energie. Niet gelukkig met het leven wat ik leidde.

Nu ben ik vooral mezelf. Geniet ik van het leven, mijn vrijheid, onze hond, mijn kantoorbos en onze fantastische plek waar wij wonen. En begeleid ik ondernemers en ambitieuze leiders om duurzaam te winnen op alle fronten, op een manier die echt bij hen past. Terug naar je kern en van daaruit in beweging komen.

Uit ervaring weet wat er gebeurt als je niet trouw blijft aan je eigen koers. Dat dat jezelf uitput en op de langere termijn zelfs ziek maakt. Door dit zelf te ondervinden ben ik zo gemotiveerd om echt mijn eigen koers te blijven  bepalen met haar eigen spelregels en is het mijn missie om hier jou ook bij te begeleiden.

Wil jij meer energie, echt topprestaties leveren, je weerstand verhogen, meer plezier in je dagelijkse leven beleven, je hoofd vullen met positieve gedachten, meer dankbaarheid voelen, je doorzettingsvermogen vergroten en betere resultaten in je privé en zakelijke leven behalen? Meld je aan voor gratis online energetics challenge.

Hoe zou het voor je zijn als jij en zakelijke expansie ervaart EN persoonlijke vrijheid.

Het is geen OF – OF, maar EN – EN.

Misschien heb jij wel al vaker ervaren dat jouw zakelijke groei gepaard gemaakt met concessies aan jouw privé leven. Jouw conditie wordt minder, jouw gezondheid gaat achteruit, de relatie met jouw partner en/of kinderen verslechterd. Terwijl als jij echt eerlijk bent, dit toch ook enorm belangrijk is. Dus hoe zou het voor je zijn….

Z

als jij no-matter-what jouw zakelijke ambities verwezenlijkt, maar ook geniet, tijd hebt voor en de energie hebt voor de anderen dingen die ook belangrijk voor je zijn. 

Z

zodat jij een ongeremd leven gaat leiden met een fijne – op je eigen manier afgestemde – balans met jouw werk – gezin – partner en de rest

Z

je om 16uur al kan stoppen met werken omdat jij zo efficiënt bent geweest

Z

of dat je eigenlijk helemaal overbodig bent, omdat jouw team jouw werkzaamheden overneemt.

Z

je na een dag werken nog steeds barst van de energie en (nog steeds) gezellig bent voor je gezin en partner

Z

ondanks de drukte en hectiek om jou heen, jij juist die innerlijke rust ervaart (jij bent de oog in de orkaan = windstil)

Z

je straalt en jij hebt het gevoel dat alles vanzelf gaat (moeiteloosheid is een k%& woord. En sterker nog; waarschijnlijk heb jij een allergie voor stil zitten & niets doen. Maar toch voel jij rust en heb jij een fijne balans.) 

Z

jij door jouw energie de anderen in jouw omgeving ‘aansteekt’

Z

bewuster kiest voor jezelf en op een manier grenzen stelt die makkelijker is dan ooit vantevoren!

Z

hoe jij kan genieten van jouw ‘dal’ en deze juist voor jou kan laten werken in plaats van dat dit enorm lang duurt (hallo #peakperformance)

je binnen 3 minuten jezelf weer kan opladen zodat jij weer bruist van de energie en klaar bent voor het volgende. 

JA!? Wil jij dit ontdekken?

Meld je dan nu aan voor de gratis online ongeremd leven challenge

Wat anderen zeggen:

Sanne heeft me geholpen om mijn energie te verhogen op een fijne manier en meer structuur aan te brengen in mijn leven. Ik plan nu elke avond mijn dagelijkse focustaken voor de volgende dag en bepaal in welke vibe ik wil zitten. Dit helpt mij om in het proces te blijven en te genieten van de groei.
Martijn Meeuwis

Jouw Persoonlijke Groei

Om jezelf keer op keer te overtreffen is bewustwording essentieel. Deze challenge heeft me nog meer bewust gemaakt van mindset en hoe ik deze en mijn energie kan beïnvloeden. Aanrader om ermee aan de slag te gaan!

Veerle Goossens

Topsporter

“Sinds ik ondernemer ben, is het soms een uitdaging om met volle focus en energie aan de bak te gaan. Met name in de ochtend is het moeilijk opstarten. De Energetics Challenge van Sanne zorgt ervoor dat je je aandacht (en tijd) echt aan de juiste dingen besteed. En het mooiste vind ik dat je met deze challenge niet alleen met werk bezig bent, maar ook aandacht besteed aan jezelf, je energie en andere mensen in je leven. Waardoor alles mooi in balans komt.”

Susanna Thakoeri

Stathe Vastgoed

Door deze challenge blijf ik juist nu ook om op lastige momenten toch scherp en gefocust houd ik me vast aan mijn eigen spelregels. Een goede en praktische reminder om energiek gefocust en positief te blijven!

Otto Schapendonk

Cijferdokter voor ondernemers

Stop met scrollen dat leidt tot niets!
Het is tijd voor een ongeremd leven en actie.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00