...

Als jij niet goed voor jezelf zorgt, ben jij ziektes aan het maken. Een stevige uitspraak in deze podcast. Luister de podcast hier over lees hieronder wat er in deze podcast wordt besproken.

Redenen waarom jij van ‘niet goed voor jezelf zorgen’ afscheid moet nemen

De kracht van jouw eigen energie en zelfgenezend vermogen

In de recente aflevering van de Peak Performance podcast deelde Sanne Van Paassen haar inzichten over het belang van energie en zelfzorg voor een gezond en vervuld leven. Ze benadrukte dat een gebrek aan aandacht voor je eigen energieniveau kan leiden tot lichamelijke en geestelijke klachten. Sanne gelooft sterk in het idee dat jouw energie het kostbaarste bezit is en dat het essentieel is om er goed voor te zorgen.

Zelfzorg en Ziektepreventie

Sanne sprak openhartig over hoe het negeren van haar eigen lichamelijke en emotionele signalen resulteerde in ernstige gezondheidsproblemen. Ze deelde haar persoonlijke ervaringen van overmatige stress, fysieke uitputting en het onderdrukken van de signalen van haar lichaam. Deze ervaringen leidden tot het inzicht dat een gebrek aan zelfzorg kan resulteren in de ontwikkeling van ziektes. Sanne waarschuwde dat het negeren van de behoeften van je lichaam kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en een verlaagd energieniveau.

Het Belang van Luisteren naar Je Lichaam

De podcast benadrukte ook het belang van het luisteren naar de signalen van het lichaam. Sanne deelde haar inzichten over de waarde van het in verbinding zijn met je lichaam en het serieus nemen van de signalen die het geeft. Ze besprak hoe het negeren van deze signalen kan leiden tot diepgaande gezondheidsproblemen en benadrukte het belang van bewustwording en actieve zelfzorg.

Persoonlijke Groei en Zelfreflectie

Door haar persoonlijke ervaringen te delen, benadrukte Sanne het belang van zelfreflectie en persoonlijke groei. Ze sprak over hoe ze haar benadering van zelfzorg en energiemanagement transformeerde door bewustwording, zelfreflectie, en het maken van gezonde keuzes. Door openhartig te vertellen over haar eigen reis, moedigde Sanne luisteraars aan om zelfreflectie toe te passen in hun eigen leven en prioriteit te geven aan hun eigen energie en welzijn.

Aankomende Energieactivatie

De podcast eindigde met een aankondiging van een aankomende energieactivatie-evenement, waar Sanne de luisteraars uitnodigde om deel te nemen aan een sessie om hun levensenergie te activeren en te leren luisteren naar de signalen van hun lichaam. Ze benadrukte het belang van het activeren van de eigen levensenergie om gezonde keuzes te kunnen maken en een vervuld leven te leiden. Check hier de agenda voor de eerst volgende energie activatie of familieopstellingendag. 

Conclusie waarom jij afscheid moet nemen van ‘niet goed voor jezelf zorgen’

Sanne Van Paassen’s inzichten over het belang van energie en zelfzorg bieden waardevolle lessen voor iedereen. Door haar persoonlijke ervaringen te delen, benadrukte ze de essentiële rol van zelfreflectie, luisteren naar je lichaam en het actief beheren van je energieniveau voor het creëren van een gezond en vervuld leven. Wil je hier meer over lezen? Dan is het boek ‘Het leven, dat is pas topsport’ iets voor jou!

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00