Een tijdje geleden ben ik met een groep enthousiaste dames de bossen ingegaan voor een mountainbike clinic. Ik heb de dames een clinic gegeven waarbij techniek en gezelligheid centraal stonden. Mijn passie is anderen te inspireren. Ik heb dus anderen mogen inspireren om nog lekkerder op de fiets te gaan zitten. Hoe leuk is dat? Als ik anderen zie stralen op de fiets, vind ik dat echt geweldig! Daarom geniet ik zelf ook echt van zo’n dag. Vervolgens hebben we de clinic afgeloten met een gezonde voedzame lunch. Om zo de ervaringen te kunnen delen en nog eens gezellig na te borrelen.

Techniek
Veel mensen denken vaak: “Mountainbiken is toch gewoon hard fietsen?” Bij het offroad rijden (maar ook op de weg), speelt de techniek een belangrijke rol. Tijdens de veldritwedstrijden kan je het verschil soms echt maken op techniek. Daarom is dit een grote aandachtspunt voor de (beginnende) fietser. Tevens heeft je techniek ook invloed of je lekker, ontspannen, op de fiets zit. Als je techniek beter wordt, dan groeit je zelfvertrouwen ook en heb je het vertrouwen dan je goed door de bochten kan gaat. Dus hoe beter je techniek is hoe ontspannender je op de fiets gaat zitten. Maar dit geldt natuurlijk andersom ook, als je ontspannender op de fiets zit, dan gaat je techniek ook beter.

Kortom het volgen van een clinic kan ervoor zorgen dat je zekerder wordt op de fiets en uiteindelijk nog lekkerder gaat rijden! Tevens is het ook gewoon leuk om je techniek op te frissen. Mocht jij nu ook zin hebben om een clinic bij te volgen, laat het mij dan weten!

Laten we dan even bellen om de mogelijkheden te bespreken!

Ja, laten we bellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Check hieronder de foto’s van de mountainbike clinic voor dames

mountainbike clinic voor dames - Sanne van Paassen Deelnemers Dames clinic

mountainbike clinic voor dames - Samen in beweging
Belangrijk onderdeel tijdens de clinic is de remproef.

mountainbike clinic voor dames - gezelligheid voorop!
Niet heel onbelangrijk: LOL.

mountainbike clinic voor dames - In beweging
Tijdens de remproef is je fietshouding van groot belang. Zorg ervoor dat je naar achteren hangt!

mountainbike clinic voor dames - Smiley!
Bochtentechniek met één hand

Voor mij is sporten een belangrijk onderdeel om lekker in mijn vel te zitten. Om me Bioteaful te voelen ;). Lekker in de buitenlucht sporten is voor mij genieten! Wat doen jullie om lekker in je vel te zitten? Ook lekker sporten in de buitenlucht?

Wil jij als sporter leren hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt? Check hier waarom mentale training zo belangrijk is. Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere mountainbike clinics die ik verzorg?

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan mijn gratis werkboek en start met het realiseren van jouw sportieve doelen. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram, Facebook & luister naar mijn inspirerende podcast!

Met sportieve groet,

Sanne van Paassen

MTB clinic voor dames

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?