...

Ondertussen ben ik al weer een ruime week in Ronda voor de mountainbike vakantie die ik heb georganiseerd. Bij een gave mountainbike vakantie horen natuurlijk mooie trails! Aangezien ik het leuk vind om technische paadjes te rijden en niet bang ben voor een beetje avontuur in mijn eentje, ga ik zo op ontdekkingstocht. Check dit filmpje als je nieuwsgierig bent hoe ik dat doe en hoe je in Ronda kan mountainbiken. 

Video Mountainbiken in Ronda

Nu ga ik nog genieten van mijn rustdag en morgen gaan we op pad met de gasten! Reuze zin in deze week.

Heb jij mijn podcast al geluisterd? Ik interview inspirerende gasten en geef tips hoe jij vol energie je sportieve doelen kan realiseren!

Ga jij ook altijd alleen op pad om nieuwe paadjes te leren kennen?

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan het gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00