...

Mountainbike vakantie Ronda

De afgelopen dagen ben ik hier op pad geweest om voorbereidingen te treffen voor de mountainbike vakantie. Vandaag nog een paar gave trails gereden. Enorm fun! Nieuwsgierig naar de mijn avonturen? Kijk dan dit filmpje.

Mountainbike vakantie Ronda

Volgens mij gaan wij een gave week tegenmoet! 

Wil jij aan de slag om vol energie je doelen te realiseren? Download hier mijn gratis werkboek. Wil jij als sporter leren hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt? Check waarom mentale training voor sporters zo belangrijk is!

Meer van mijn avonturen volgen? Volg me ook via Facebook, Instagram & luister naar mijn podcast!

Mountainbike vakantie Ronda

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00