Mountainbike vakantie Ronda

De afgelopen dagen ben ik hier op pad geweest om voorbereidingen te treffen voor de mountainbike vakantie. Vandaag nog een paar gave trails gereden. Enorm fun! Nieuwsgierig naar de mijn avonturen? Kijk dan dit filmpje.

Mountainbike vakantie Ronda

Volgens mij gaan wij een gave week tegenmoet! 

Wil jij aan de slag om vol energie je doelen te realiseren? Download hier mijn gratis werkboek. Wil jij als sporter leren hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt? Check waarom mentale training voor sporters zo belangrijk is!

Meer van mijn avonturen volgen? Volg me ook via Facebook, Instagram & luister naar mijn podcast!

Mountainbike vakantie Ronda

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×