...

Mountainbike vakantie Andalusië

Ondertussen ben ik al weer een paar dagen thuis van de mountainbike vakantie die ik in Ronda heb georganiseerd. Wat was het een succes! Geweldig om met zoveel enthousiaste mensen op pad te gaan. Hen dingen te leren en gewoon samen te genieten van de geweldige trails.

Tijdens deze week hebben we ook vaak met de gopro gereden (mede dankzij John) en dus ook leuke filmpjes gemaakt. Vandaag zet ik de filmpjes speciaal voor jullie op een rij.

Filmpjes Mountainbike Vakantie Ronda

Samen met de gasten verkennen wij in de week voorafgaand aan de 101 km marathon de routes en andere mooie trails. Het mooie van Ronda is dat je alle windrichtingen totaal niet op elkaar lijken. Dus iedere dag een totaal ander uitzicht.

Voor mij is mountainbiken in het buitenland, op pad gaan met de locals. Waar ik ook ben, zoek ik locals op om samen met hen te fietsen. Zij weten de mooiste trails en hierdoor ontdek je de mooiste paadjes. Tevens ook erg gezellig, vooral als je de taal niet spreekt 😉

De 101 km marathon. Wat een drukte. Met 7000 mensen, 101 km rijden met 2700hm. Alles is georganiseerd door het leger, dus het werd perfect georganiseerd.

Ben je enthousiast geworden van deze filmpjes en wil je aan de slag om zelf krachtiger op je mountainbike te zitten, luister dan deze deze podcast samen met Marco Brienisse over krachttraining voor wielrenners!

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan mijn gratis werkboek om vol energie je doelen te realiseren. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook en Podcasts.

Mountainbike vakantie Andalusië

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00