...

Mountainbike clinic voor bedrijvenTijdens het laatste jaar van mijn sportcarrieère heb ik een nieuw team gestart: Team Bioteaful. Een lastige beslissing om de “touwtjes zelf in handen te nemen”, maar een beslissing waar ik erg trots op ben! Daarom organiseerde ik regelmatig voor mijn sponsoren en begeleiders een mountainbike clinic. Om zo toch samen te zijn met Team Bioteaful. Ondanks dat ik alleen in het team zit, voelt dat niet zo. Mijn team bestaat uit mijn sponsoren, begeleiders en jullie, mijn fans! Lees hier mijn blog daarover. Dit hebben we samen gedaan met een mountainbike clinic bij Specialized. Iedereen kon een dag schitteren op een gave bike! Kijk snel mee naar de foto’s van deze mountainbike clinic voor bedrijven.

Voor bedrijven geef ik zowel lezingen en mountainbike clinics, zodat ik de medewerkers letterlijk en figuurlijk écht in beweging krijg! Dat is waar ik als mental coach en ex-topsporter energie van krijg!

mountainbike clinic voor bedrijven

Check hieronder de foto’s van de mountainbike clinic voor de bedrijven die mijn sponsoren. De komende periode verzorg ik nog meer verschillende andere mountainbike clinics en teambuilding activiteiten voor bedrijven. Ben jij nieuwsgierig? Laten we dan even bellen!

Ja, laten we bellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Check hieronder de foto’s van de clinic voor bedrijven

Mountainbike clinic voor bedrijven, Team Sanne van PaassenNatuurlijk showde ik ook mijn tenue. Mountainbike clinic voor bedrijven, samen fit!Voorafgaand gaf ik een presentaties over afgelopen zomer en mijn ambities voor komend seizoen.Mountainbike clinic voor bedrijven, met mijn sponsorenFietsen kost veel energie, dus wij gebruikte Glory sportdrank om onszelf goed te hydrateren.Mountainbike clinic voor bedrijven, met energie!En natuurlijk namen we de tijd om lekker te lunchen.  Mountainbike clinic voor bedrijven, allemaal op een bike!Vervolgens werden de fietsen op de juiste maat gezet, zodat iedereen met een stoere Specialized bike op pad kon.Mountainbike clinic voor bedrijven, Ready!Verschillende type mensen, verschillende bikes, verschillende banden. Mountainbike clinic voor bedrijven, vol energie!Heb jij nog alle namen onthouden? Oké, dan doen we nog een voorstelrondje op de fiets.Mountainbike clinic voor bedrijven, met Sanne van Paassen Tja, met mij is het altijd saai….Mountainbike clinic voor bedrijven, FUNToch Veerle?
Mountainbike clinic voor bedrijven, samen fit Tussendoor nog tijd voor een interview.  Heb jij dit bij Omroep Brabant gehoord?  Mountainbike clinic voor bedrijven, genoeg hydrateren Goed drinken is ook heel belangrijk!
Mountainbike clinic voor bedrijven, teamwork! Uitleg over de bochtentechniek. Tja, hoe doe je dat ook al we? Mountainbike clinic voor bedrijven, in de buitenlucht Mountainbike clinic voor bedrijven, In de buitenlucht 1

Wat gaan wij snel! Mountainbike clinic voor bedrijven, vol gas! Mountainbike clinic voor bedrijven, berg op!

Of nog sneller? Mountainbike clinic voor bedrijven, jump Zo dochter zo vader….? OfMountainbike clinic voor bedrijven, motivaiton!Of zo dochter zo moeder? Mountainbike clinic voor bedrijven, enthousiasmeEen mooie jump. Zelfs zonder klikpedalen 😉 Mountainbike clinic voor bedrijven, fanatiek  Ook goed jumpen met de crossfiets. Mountainbike clinic voor bedrijven, vooral veel lol
De landing. Mountainbike clinic voor bedrijven, met mijn sponsoren

Thanks allemaal voor deze gave dag! Mooi om te zien dat Team Bioteaful meerdere talenten heeft!

Zou jij ook wel eens een mountainbike clinic van mij willen volgen? Laat het mij dan weten. Wie weet kunnen we samen iets leuks organiseren! Check het hier!  

Wil jij als sporter leren hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt? Check hier waarom mentale training zo belangrijk is? Nieuwsgierig naar de clinics die ik organiseer? Check het hier!

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan met gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

mountainbike clinic voor bedrijven

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00