Deze mindfuck laat jou potentie mislopen: het excuus anderen zijn beter. Hoeveel talenten blijven onontdekt doordat mensen nooit durven beginnen… super jammer, toch? Stop dan ook direct met het gebruiken van dit excuus als jij je doelen wil bereiken.

Excuus anderen zijn beter

Laat jij je tegenhouden door de gedachte: anderen zijn toch beter. Of misschien denk je: er zijn er al zo veel! Anderen zijn vast beter dan ik. Mensen zitten niet op mij te wachten. Dit zijn veelvoorkomende gedachten als je met iets nieuws wilt gaan beginnen, zoals met een nieuwe baan, het starten van je onderneming, het opzetten van een nieuwe dienst of het starten van een nieuwe hobby of sport. Maar dat is echt een mindfuck.

Er is namelijk genoeg voor iedereen en iedereen doet datgene op zijn eigen manier met een eigen werkwijze en met zijn eigen energie. Vertrouw op jezelf en durf echt je eigen pad te volgen. Weet dat wanneer jij er energie van krijgt, je er goed in zult worden.
Winnaars falen nooit, zij ontdekken hoe ze het beter kunnen doen.

excuus anderen zijn beter

Herken je mindfucks

Wat houdt je tegen om te doen wat je werkelijk wilt doen? Welke beren zie jij op de weg?
Wat zijn je obstakels of, beter gezegd, wat zijn je mindfucks? Op het moment dat jij iets nieuws gaat doen, is dat vaak spannend. Misschien komt er onzekerheid om de hoek kijken, mis je zelfvertrouwen of weet je niet waar je moet beginnen waardoor je in de verkramping komt. Je hoort stemmetjes in je hoofd – maar van wie zijn die? Van jezelf? Of is je zoogdierenbrein aan het woord: je ego, je kritische ik of ‘Henk’ – de naam die jij je ego hebt gegeven?

Lees ook: Herken je mindfucks

Jezelf tegenhouden door het excuus ‘anderen zijn beter’ is slechts een van die mindfucks. Ik help je graag bij het ontdekken van jouw mindfucks. En natuurlijk het doorbreken daarvan.

Als jij je doelen wil realiseren, moet je in actie komen!

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Download de energieBOOST en focus checklist

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……


Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00