...

Beelden zeggen veel meer dan woorden. Zo ook in dit verslag dat Omroep Brabant van mijn laatste wedstrijd heeft gemaakt. Wauw, dit is enorm bijzonder om terug te zien. Emotioneel en trots. Dat zijn de woorden die bij mij binnen schieten als ik deze reportage zie. Kijk snel en oordeel zelf! Check de video over de laatste wedstrijd van Sanne van Paassen. 

Een mooie herinnering voor later.

Video over de laatste wedstrijd van Sanne van Paassen

Dank je wel voor het kijken!

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan het gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00