Beelden zeggen veel meer dan woorden. Zo ook in dit verslag dat Omroep Brabant van mijn laatste wedstrijd heeft gemaakt. Wauw, dit is enorm bijzonder om terug te zien. Emotioneel en trots. Dat zijn de woorden die bij mij binnen schieten als ik deze reportage zie. Kijk snel en oordeel zelf! Check de video over de laatste wedstrijd van Sanne van Paassen. 

Een mooie herinnering voor later.

Video over de laatste wedstrijd van Sanne van Paassen

Dank je wel voor het kijken!

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan het gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×