...

Schermafbeelding 2015-05-23 om 15.28.20

Wat ben ik blij met dit resultaat. Al een tijdje heb ik het idee om een ebook uit te brengen. Gewoon met mijn verhaal, hoe ik een gezond en sexy lichaam krijg. Afgelopen jaar heb ik zoveel geleerd door mijn blessure. Totaal niet makkelijk geweest en daarom wil ik mijn tips met jou delen. In het ebook vind jij hoe ik sport, voeding en ontspanning combineer om TOP resultaten neer te zetten. Dat wil jij toch ook?

 Download mijn ebook

Sexy?

Misschien denk jij wel: „sexy, dat is toch helemaal niet nodig?” Voor mij is iemand sexy als iemand straalt. Je hoeft niet persee qua lichaam sexy te zijn, maar jouw uitstraling. Voor mijn gevoel hangt dat ervan af of iemand lekker in zijn vel zit, in balans is. Jij wilt jezelf toch ook sexy voelen?

paginaappel

Mijn verhaal

sanne van paassenTijdens mijn blessure voelde ik me totaal niet sexy en al helemaal niet gezond. Mijn lichaam sputterde tegen, was moe en totaal futloos. Dit straalde ik volgens mij ook echt uit naar mijn omgeving. Ik zat gewoon totaal niet lekker in mijn vel. Tja, dan kan je jezelf toch niet sexy voelen? In mijn ebook leg ik uit wat mijn geheim is voor een sexy en gezond lichaam. Hoe ik ervoor zorg dat ik weer in balans ben en nu zelfs weer mijn topprestaties neer kan zetten?

paginaappel

Wil jij ook aan de slag met een (nog gezondere) lifestyle?

Sanne van PaassenDan is dit ebook zeker een aanrader! Hierin vindt je alles over hoe ik sport, voeding en ontspanning combineer en topresultaten neerzet! Dit vind je in het e-book:

  • Wat de basis is voor een gezond lichaam
  • Hoe jij jouw balans vind
  • Recepten met pure ingrediënten
  • Vervangoverzicht = het overzicht voor de gezonde keuze!
  • Detoxtips

paginaappel

Download het ebook geheel gratis:100% waarde & privacy 0% spam

paginaappel

Waarom dit ebook?

Ik wil jou helpen en inspireren en motiveren om aan de slag te gaan met een gezonde en sportieve lifestyle! Voor mij was het echt een hel om te revalideren van mijn blessure. Het was echt een zoektocht. Als ik de medische wereld had moeten geloven was ik al twee keer geopereerd geweest. Ik heb mijn gevoel gevolgd en tot de conclusie gekomen dat ik totaal uit balans was. Ik kom steeds vaker mensen tegen die met herkenbare klachten. Daarom heb ik mijn tips op een rijtje gezet. Speciaal voor jou!

 

 Download mijn ebook

 

paginaappel

Speciale dank

Er zijn een aantal mensen die mij enorm hebben geholpen met dit ebook. Dennis van Uitgeverconnect die de vormgeving van het boek heeft gedaan en de fotografen, Filip,  Tonia en Natasja, die erg leuke foto’s van mij hebben gemaakt!

Veel leesplezier!

 

eat and feel bioteaful

 

 

Liefs Sanne

PS. Ik vind het leuk als je mijn ebook deelt!

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00