...

Voor winnaars.

Zit je al jarenlang op hetzelfde niveau? Vind je het nu tijd om je eigen persoonlijk record te verbreken?

Zodat jij vol energie en met de juiste focus sport. Dit in balans met je werk, gezin en je relatie.

Overtref jezelf door winnende principes uit de wetenschap te combineren met de mindset van topsporters.
Mentale training speciaal voor sporters. 

Beste sporter,

Ben jij wel eens verbaasd dat je sportieve resultaten achter blijven? Terwijl je hard traint.

Daarnaast voel je wel eens op, leeg en energieloos op je werk.

Wil je eindelijk je persoonlijke records verbreken. Zonder dat je opbrandt of heftige blessures hebt.

Maar zo eenvoudig is dat niet. Deze mentale weerbaarheid training voor sporters helpt jou daarbij!  

Je weet waarschijnlijk dat rust heel belangrijk is. Maar als je dan die rust neemt, zit je met een schuldgevoel op de bank.

Dat had ik zelf ook. Tijdens mijn sportcarriere bleef ik maar gas geven. Ik combineerde mijn universitaire opleiding met het runnen van mijn team en mijn sportcarriere. Ik behaalde heel mooie prestaties, waarvan het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden de mooiste was! Maar ik negeerde mijn vermoeidheid en de lichamelijke klachten die ik had. Ik dacht dat trainen de beste oplossing was om beter te worden. Nu weet ik dat het ook echt anders kan. 

Uiteindelijk heeft me lichaam me letterlijk terug geroepen. Ik had een fysieke burn-out en heb een jaar letterlijk aan de kant gezeten. Want een hel! Omdat ik absoluut wil dat dit jou niet overkomt, heb ik deze training gemaakt. Zodat je ontdekt hoe je nog moeitelozer je persoonlijke records verbreekt. 

Ik had gewild dat ik deze kennis tijdens mijn sportcarriere had geweten! Deze training gaat jou ook echt helpen. Zodat je niet alleen geniet van het sporten, maar dat je ook keer op keer je persoonlijke record verbreekt en nog eens voldoende energie overhoudt voor je werk, je partner of je gezin. 

Zou jij het interessant vinden om te ontdekken hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt?

Simpele dingen. Kleine aanpassingen. Waanzinnige resultaten. 

 

Heel veel mensen zijn geïnteresseerd om hun doelen te behalen, maar weinig mensen zijn toegewijd om hun doelen werkelijk te realiseren.

Kies. Geloof in je zelf. Kom in actie.

Niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

Als je zo blijft doorgaan dan….

Z

Blijf je maar wat aanmodderen en overtref je jezelf nooit

Z

Blijven je blessures maar terug komen

Z

Mis je de juiste focus tijdens het sporten en ben je afgeleid

Z

Blijf je te streng voor jezelf, leg je de lat te hoog en vergeet jij te genieten van de reis naar je doel toe

Z

Raak je keer op keer diep in de put bij een tegenslag

Z

Worden je droomdoelen niet gerealiseerd

Z

Word het sporten een moeten, terwijl jij er eerst zoveel lol in had!

Z

Blijf je naar dat stemmetje in je hoofd luisteren.  De ene stem wil winnen, maar de andere stem zegt dat het pijn doet: je kan beter stoppen

 

Verbreek je persoonlijke records! Nu meteen toegang tot de eerste les!  

Nu alleen deze maand van 199,-  voor 47,- euro

Niet tevreden!? Dan krijg je je geld terug! 

Online programma mentale weerbaarheid training voor sporters waarin je hulp krijgt van Sanne van Paassen.
Ex-topsporter, wereldbeker winnares veldrijden, peak performance coach en ervaringsdeskundige. 

Doelen stellen

Focus

Ontspanning

Trainen op gevoel

Een paar facts….

Z

Begeleid door ex-topsporter en ervaringsdeskundige

Z

Online te volgen in jouw tijd! Waar en wanneer jij het wil!

Z

In één maand de makkelijkste sportieve winst geboekt

Z

Snelste traject voor de makkelijkste sportieve winst

Na de mentale weerbaarheidstraining voor sporters…

Weet jij hoe je…

  • moeiteloos je eigen PR’s overtreft
  • op de juiste manier je doel realiseert
  • blessures voorkomt
  • gaat trainen op basis van je gevoel
  • beperkende overtuigingen en angsten omzet
  • in de juiste focus komt
  • de makkelijkste sportieve winst boekt
  • in de ideale prestatie toestand komt
  • door het sporten een leuker mens wordt

Voor wie?

Alleen voor winnaars.

Mietjes en verliezers kunnen wij niet helpen.

Voor als jij je persoonlijke records wil verbeteren. Of als jij wilt winnen in jouw competitie.

Voor zowel wedstrijdsporters als hobbysporters

Voor alle sporters, zoals bijvoorbeeld wielrennen, mountainbiken, schaatsen, hardlopen, krachttraining, crossfit, triatlon en zwemmen.

Maar vooral als jij jezelf steeds weer wil overtreffen!

Niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

Door slimmer te trainen ben ik harder gaan fietsen! Sanne heeft me geholpen om naar mijn gevoel te luisteren waardoor ik lekkerder en harder ben gaan sporten!

Martin Lukasse

Door de Mental Fitness Bootcamp lever ik prestaties die ik eerder niet voor mogelijk had beschouwd! Ik weet mezelf steeds te overtreffen. Dank Sanne. 

Denny van Arkel

Wat is de Mentale Weerbaarheidstraining voor sporters?

Z

Vier weken lang dagelijkse mentale training

Z

Toegang tot een online academie

Z

Met uitgebreid en mooi vorm gegeven werkboek

Z

Gezamenlijke coachcalls

Z

Toegang tot online community waar je al jouw vragen kan stellen

Z

Begeleiding van experts

Overzicht van de lessen:

Week 1:  Op de juiste manier doelen stellen

Week 2:  Trainen op basis van gevoel

Week 3: Tackelen van je mindf*cks en ideale focus

Week 4: Van spanning naar ontspanning

Week 5: Het sportmoment

Start nu meteen! De lessen zijn online te volgen. 

Win van jezelf. Win van je concurrenten. Pak door. 

Gun jezelf nieuwe persoonlijke records!

Wil jij liever persoonlijke coaching? Dat kan! Laten we dan bellen

Door de Mental Fitness Bootcamp heb ik geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, waardoor ik gas terug durf te nemen. Hierdoor word ik uiteindelijk sterker! 

Aranka Berends

De Mentale Training heeft de vruchten afgeworpen tijdens de triathlon. Ik had geen negatieve gedachtes, ondanks dat ik maagproblemen had. Ik heb het evenement positief benaderd. Echt een overwinning op mezelf! 

Ton van Empel

OVER MIJ

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach voor sporters en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven.

In 2016 stopte ik mijn sportcarrière om vol overgave mijn maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ik achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ik zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden.

Deze ervaring gunde ik meer mensen en het leek me fantastisch om mijn verhaal met anderen te delen. Met mensen die de lat -net zoals ik- altijd hoog leggen, maar (vanwege vage klachten) niet verder komen. Daarom help ik inmiddels anderen om ook topsport te leveren, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied. Met mijn open, eerlijke en nuchtere blik, leer ik ambitieuze toppers naar hun gevoel te luisteren en hun dromen te verwezenlijken. Ik ben er voor winnaars en begeleid hen met topprestaties leveren middels mental coaching voor sporters. 

Win van jezelf. Win van je concurrenten. Pak door. 

Sanne is….

Z

Wereldbeker Winnares Veldrijden

Z

Hersteld van een fysieke burn-out

Z

Aan het trainen voor de Inferno (extreme triatlon) en off-road marathon (Vaals – Valkenburg)

Z

Succesvol ondernemer waarbij ze ondernemers en topsporters helpt om topprestaties te leveren.  

Z

Coach van de Nederlandse Selectie Autosport. 

Z

Aan het trainen voor de TransAlp en The Pioneer. Beide meerdaagse wedstrijden op de mountainbike. 

Niet tevreden? Geld terug! 

Dankzij de Metal Fitness Bootcamp en sportvisualisatie ben ik sneller hersteld van mijn blessure en sta ik al weer 2 weken op de skeelers, zodat mijn seizoen nog mooi kan afsluiten. 

Pim Busman

Veel tips en tools gekregen tijdens de coaching met Sanne om mijzelf beter voor te bereiden op wedstrijden, maar ook hoe ik meer uit mijn trainingen kan halen. Heel motiverend en inspirerend.

Aranka Berends

Door deze training, ben ik meer ontspannen tijdens “spannende” momenten op de fiets. Ik weet mezelf te coachen en kan de juiste focus behouden. Waar dat eerst een probleem was en ik in de verkramping schoot kan ik nu de juiste focus en ontspanning houden! 

Elma Bijsterbosch

Garanties

Ondanks dat de mentale weerbaarheidstraining voor sporters een online traject is hanteer ik het principe “niet goed, geld terug”. Ik besef dat dit niet “normaal” is, maar als topsporter heb ik geleerd dat je juist “niet-normaal” moet zijn en dat je jouw eigen pad mag bewandelen om succesvol te zijn. Omdat ik weet hoe waardevol de mentale weerbaarheidstraining voor sporters is en wat voor resultaten mijn klanten hebben geboekt, weet ik hoe waardevol dit traject voor jou gaat zijn! Mocht dit toch niet bij jou het geval zijn, stuur me dan binnen een jaar een mail en laat me zien hoe jij met de tools aan de slag bent gegaan. Dan stort ik je het geld terug.

Andere garanties die ik geef: 

Z

Jij kan dit traject overal ter wereld volgen

Z

Waardevol traject voor sporters en wedstrijdsporters

Z

Jij kan dit traject in je eigen tijd doen! Wanneer jij maar wil

Z

Jij leert trainen op gevoel en luisteren naar je lichaam

Z

Het is zeker een aanvulling op je trainingsschema. 

Z

Zeker geschikt voor individuele sporters

Z

Je ervaart meer rust en vertrouwen

Z

Je wordt wereldkampioen in focus

De coaching was juist wat ik nodig had en waardoor ik verder kwam. Iedereen gun en raad ik de coaching van Sanne aan en met name het leren genieten van het procesdoel.

Johan Vermij, Accountant

Sanne van Paassen
5
2018-06-01T07:27:35+02:00

Johan Vermij, Accountant

De coaching was juist wat ik nodig had en waardoor ik verder kwam. Iedereen gun en raad ik de coaching van Sanne aan en met name het leren genieten van het procesdoel.
Wij hebben de clinic ervaren als leerzaam, vernieuwend,  enthousiast, gezellig en ook onze klanten waren er lovend over, zeker voor herhaling vatbaar.

Paul Smulders, Autobedrijf van den Akker

Sanne van Paassen
5
2018-06-01T07:29:54+02:00

Paul Smulders, Autobedrijf van den Akker

Wij hebben de clinic ervaren als leerzaam, vernieuwend,  enthousiast, gezellig en ook onze klanten waren er lovend over, zeker voor herhaling vatbaar.
Zowel zakelijk als in mijn privéleven heb ik grote stappen gezet. Door de coaching in de buitenlucht ben ik echt in beweging gekomen.  Dit samen met haar aanstekelijke enthousiasme maakt haar een op en top coach!

Pieter den Brok

Sanne van Paassen
5
2018-06-19T10:41:40+02:00

Pieter den Brok

Zowel zakelijk als in mijn privéleven heb ik grote stappen gezet. Door de coaching in de buitenlucht ben ik echt in beweging gekomen.  Dit samen met haar aanstekelijke enthousiasme maakt haar een op en top coach!
Sanne heeft een natuurlijke gave om mensen in beweging te krijgen, te motiveren, zodat je zelfvertrouwen krijgt.

Elma Bijsterbosch, deelnemer coaching on bike

Sanne van Paassen
5
2018-06-01T07:40:31+02:00

Elma Bijsterbosch, deelnemer coaching on bike

Sanne heeft een natuurlijke gave om mensen in beweging te krijgen, te motiveren, zodat je zelfvertrouwen krijgt.
Sanne is enthousiast, overtuigend en weet dit theoretisch goed te onderbouwen. Ze geeft direct toepasbare opdrachten, koppelt reacties en vragen goed en persoonlijk terug, inclusief nuttige tips.

Bart Sibon - Deelnemer Mental Fitness Workshop

Sanne van Paassen
5
2018-06-19T10:46:30+02:00

Bart Sibon - Deelnemer Mental Fitness Workshop

Sanne is enthousiast, overtuigend en weet dit theoretisch goed te onderbouwen. Ze geeft direct toepasbare opdrachten, koppelt reacties en vragen goed en persoonlijk terug, inclusief nuttige tips.
Sanne’s passie voor sport, flow en en persoonlijke groei spat er vanaf! Geweldige trainingen die ze geeft en zij bracht mij echt in beweging!

Debby Ixchel, ondernemer

Sanne van Paassen
5
2018-06-06T15:01:48+02:00

Debby Ixchel, ondernemer

Sanne’s passie voor sport, flow en en persoonlijke groei spat er vanaf! Geweldige trainingen die ze geeft en zij bracht mij echt in beweging!
Ik ben zeer tevreden over Sanne. Ze haalt me uit het oude patroon en ze brengt rust. Dit maakt haar een TOP coach.

Berry van den Bosch, ondernemer

Sanne van Paassen
5
2018-06-19T10:56:58+02:00

Berry van den Bosch, ondernemer

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Ze haalt me uit het oude patroon en ze brengt rust. Dit maakt haar een TOP coach.
Het is onwijs gaaf om met Sanne door dit toffe traject te 'biken'!

review Marco Mensink

Marco Mensink

Sanne van Paassen
5
2018-06-19T10:55:43+02:00

Marco Mensink

review Marco Mensink
Het is onwijs gaaf om met Sanne door dit toffe traject te 'biken'!
Sanne is een goede coach die me vandaag niet alleen op de mtb heeft uitgedaagd, maar ook door haar scherpe vragen.

Henriëtte Kikken, Eigenaar Bureau Kikken, deelnemer Coaching on Bike

Sanne van Paassen
5
2018-06-01T07:35:26+02:00

Henriëtte Kikken, Eigenaar Bureau Kikken, deelnemer Coaching on Bike

Sanne is een goede coach die me vandaag niet alleen op de mtb heeft uitgedaagd, maar ook door haar scherpe vragen.
Sanne heeft mij waardevolle tips gegeven waar ik meteen mee aan de slag kon, zowel op de fiets, in het zwembad en tijdens het hardlopen, maar ook op m’n werk. Zeker een aanrader!

Ilse van Asperdt - Coaching

Sanne van Paassen
5
2018-06-19T10:48:08+02:00

Ilse van Asperdt - Coaching

Sanne heeft mij waardevolle tips gegeven waar ik meteen mee aan de slag kon, zowel op de fiets, in het zwembad en tijdens het hardlopen, maar ook op m’n werk. Zeker een aanrader!
5
10
Sanne van Paassen

Veel gestelde vragen

Wat levert de mentale weerbaarheidstraining voor sporters nu echt op?

Het geeft je inzichten hoe jij op de juiste manier kan sporten. Met nog meer energie, ontspanning, balans en rust. Je leert te luisteren naar je lichaam, gas terug te nemen zonder schuld gevoel en hoe jij je persoonlijke records gaat verbreken.
Het traject zorgt voor zelfinzicht, zelfkennis en het lef om het anders te doen. Jij leert jezelf te coachen zodat jij je persoonlijke records gaat verbreken. Op jouw manier.

Het geeft je niet alleen inzichten voor het sporten, maar ook inzichten die jij kan implementeren in het dagelijks leven.

Ik heb geen tijd?

Geen tijd of geen prioriteit 😉
Wat het fijne is van de mentale weerbaarheidstraining voor sporters is dat het een online traject is. Je ontvangt werkboeken, video’s en je kan alles doen wanneer het jou schikt.
Je kan er zelfs voor kiezen om het op een later moment te doen!

Kan ik het niet gewoon zelf doen?
Uiteraard! Maar wat ik zowel als topsporter maar zeker ook als ondernemer heb geleerd dat wanneer jij jezelf omringt door echte professionals je nog sneller (en grotere) stappen zet.
Zie het als een katalysator. Ik help je nog sneller de resultaten neer te zetten waarvan jij droomt. Als je het zelf blijft doen dan kan het op aanmodderen lijken.
Is dit wel handig in combinatie met mijn trainingsschema?

Ja, zelfs heel handig!! De mentale weerbaarheidstraining voor sporters is juist een zeer waardevolle aanvulling. Zo leer je hoe je nog beter kan luisteren naar je lichaam, waardoor de kwaliteit van je trainingen omhoog gaat! Besef goed, het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit van je trainingen. Ik leer je op de juiste manier te trainen, luisteren naar je lichaam en te rusten zonder schuldgevoel.

Persoonlijk had ik deze inzichten graag eerder tijdens mijn sportcarrière ontvangen.

Ik ben helemaal geen wedstrijdsporter of streber is dit dan wel iets voor mij?

Wat is je grootste uitdaging nu met het sporten? Verkramping tijdens het sporten, angsten, geen doorzettingsvermogen, mis je de focus, geen energie na het sporten, stemmetjes in je hoofd, geen doelen? Al deze aspecten ga ik tijdens de mentale weerbaarheidstraining voor sporters behandelen. Ik leer je vanuit ontspanning en met de juiste focus nog relaxter te sporten.

Ondanks dat jij geen wedstrijdsporter of streber bent, helpt de mentale weerbaarheidstraining voor sporters je om nog meer te genieten van het sporten.

Ik woon in het buitenland.

Geen probleem! Dit traject is online en kan makkelijk vanaf afstand gevolgd worden. Sterker nog. Ik ga komende periode zelf ook naar het buitenland.

Waar woon je? In de bergen? Dan kom ik graag op bezoek 😉

Ik doe al dingetjes met mentale training? Is de mentale weerbaarheidstraining voor sporters dan nog wel een aanvulling?
Dit traject kan dan juist voor het overzicht en focus zorgen! Ik leer je hoe jij structureel met mentale training aan de slag gaat en hoe je hier keer op keer profijt van hebt. Mocht je dit nog missen, dan is dit nog zeker een aanrader!
Hoeveel tijd kost de mentale weerbaarheidstraining voor sporters eigenlijk?

Belangrijk is dat je met je bewustwording aan de slag gaat, ik verwacht dat je er bijna dagelijks “even” mee bezig bent. Tevens tijdens het sporten zal ik je vragen om oefeningen te doen.

Praktisch: Ik geef twee keer een live training / coachcall van een uur. Daarnaast kan je in je eigen tijd de video’s van 5-10 minuten kijken en ga je zo’n 20 minuten per week aan de slag met het werkboek.

Is het traject alleen maar online?
Klopt, dit traject is helemaal online. Ondanks dat we elkaar niet live zien, ga ik toch echt de verbinding met je aan in de community en via de coachcalls. De eerdere deelnemers hebben het erg fijn ervaren dat ze het traject online in hun eigen tijd konden doen!
Is het de investering waard?

Stel jezelf de vraag?
Hoeveel is het mij waard als ik vanuit ontspanning en met de juiste focus en vol energie mijn persoonlijke records ga realiseren?

Nu ontvang je dit traject nog met een waanzinnige korting! Voor €47,- krijg je enorm veel waarde! Deze inzichten gaan jou niet alleen met het sporten, maar in heel je leven helpen!
Echt een cadeau voor jezelf!

Krijg ik ook persoonlijke coaching van jou, Sanne?

Tijdens de mentale weerbaarheidstraining geef ik twee keer een online groepscoach call waarbij jij mij live vragen kan stellen.
Het is geen 1 op 1 coaching. Mocht je hier wel behoefte aan hebben. Stuur een mail mail naar sanne@sannevanpaassen.nl en dan bellen we hier snel over!

Is mentale training zweverig gedoe?

Nope.
Vind jij mij zweverig?
Nee?! Dan gewoon mee doen! 😉

De totale waarde van dit pakket is € 197,-

Bestel nu de mentale weerbaarheidstraining

en je ontvangt het gehele pakket alleen deze maand voor slechts 47,-

Dus maak gebruik van de korting!

Je investering om mee te doen met de bootcamp is nu €47,- . Bedenk bij jezelf: “ben je nu tevreden met je sportprestaties en het gevoel dat jij met het sporten beleeft. Of wil je meer of zou je juist graag een ander gevoel ervaren?” Als je soms gefrustreerd raakt door het sporten, energieloos bent of voelt dat jij tot nog meer in staat bent dan jij nu laat zien, dan is de mentale weerbaarheidstraining voor sporters de eenmalige investering waarmee je dit oplost. Geloof me met deze mentale training voor sporters ga jij echt het verschil maken!

 
 

€197,- nu alleen deze maand voor slechts 47,-

Claim deze tijdelijke korting!

 
 

Eenmalige investering van €47,-. Niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

Als je dit interessant vindt dan nodig ik je graag uit samen met mij hieraan te gaan werken. Gun jezelf dit mooie cadeau! Je kan vandaag nog starten en ontvang nu een mega korting! Klik op de oranje knop om jezelf aan te melden! Tot binnenkort! 

Samengewerkt met CTO Zuid en Team NL.  

PS1. Je ontvangt de mentale weerbaarheidstraining voor sporters inclusief alle bonussen voor maar €97,- terwijl het traject normaal gesproken €197,- kost!

PS2. Niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

PS3. Je kan altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt. Tijdens de training maar ook erna.

Bekend van:

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00