Afgelopen jaar is mijn eerste podcast aflevering online gekomen. Ondertussen heb ik ruim 30 inspirerende mensen geinterviewd over hoe zij energiek topprestaties blijven leveren! Hieronder vind je een overzicht van de meest beluisterde podcasts.

1. Thomas Dekker

Een gesprek over het leven en omgaan met tegenslagen.

2. Patrick Kicken

Wat doe je als succes niet meer als succes voelt?

3. Inger Vierhout

Jezelf uplevelen met de juiste mensen om jou heen.

4. Charlotte de Jong

Van Burn-out naar TOPfit!

5. Sanne Voets

Verleg je FOCUS en lever topprestaties met Paralympisch Kampioen Sanne Voets.

6. Kasper van der Meulen

Energiek door de juiste focus. Op de juiste manier ademenen en koude training.

Nieusgierig naar mijn andere podcasts? Luister deze hier. 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen
Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?