...

De feestdagen zijn al weer even geleden. Iedereen is weer druk aan het werk en gestart met goede voornemens. Zojuist was ik mijn foto’s aan sorteren en kwam ik nog leuke kerst en oud en nieuw foto’s tegen. Dit jaar waren de feestdagen voor mij zeer bijzonder. Ik had alle tijd voor mijn famillie en vrienden en hoefde niet bezig te zijn met de spanning van wedstrijden. Natuurlijk is dit een dubbel gevoel. Maar ondanks mijn blessure heb ik enorm genoten om samen te zijn met mijn famillie! Toch heerlijk!

Hierbij een foto impressie van deze mooie periode!

Kerst met Sanne

Kerst, een periode van liefde voor elkaar! Net als altijd 😉

Kerst met Sanne

Een fotoshoot met de kerst accessiores. Deze blijven tenminste stil zitten….

Kerst met Sanne

Seranoham

Oud en Nieuw hebben wij samen met onze vrienden gevierd. Wij hebben de traditie om samen lekker te koken, spelletjes te doen en dan het nieuwe jaar in te knallen! Iedereen maakt een gang/gerecht. Dit jaar bestond het hoofdgerecht uit verschillende pizza’s! Smullen!

Pizza

Pizza met Rucula

Toetje IJs

De ouders van mijn vriendinnetjes hebben een ijssalon. Dus wij werden verwend met heerlijk ijs!

Toetje van Marieke

En het toetje van Marieke! Jullie zien wel, ook ik zondig af en toe 😉 Enjoy!

Proost

Proost, allemaal een liefdevol 2014 toegewenst!

Wat hebben jullie met kerst en oud en nieuw gedaan? Denken jullie ook nog vaak terug aan deze mooie periode? 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00