...

Hierbij mijn nieuwe plog. Benieuwd naar het leven van een topsporter op trainingskamp? Wat is dit afzien 😉 Nee, voor mij is het gewoon weer genieten. Iedere dag dat ik weer pijnvrij op mijn fiets kan zitten. Geweldig! Ondertussen ben ik hier al bijna een week, maar het gaat ontzettend goed. Afkloppen 😉

moraira

In Moraira daar zijn wij op trainingskamp. Wat een vervelende omgeving!

koffer

Het leven uit de koffer is weer een feit. Lang geleden voor mij. Jullie zien wel, hoe gestructureerd ik ben. Volgens mijn kamergenoot heb ik spullen voor een hele maand bij. Stel je voor als het ineens winter in Spanje wordt….

mueslirepen

Natuurlijk heb ik een voorraad van mijn eigen mueslirepen bij!

fietsen

Onze fietsen staan te wachten voor de training.

mountainbike

Toch wel relaxed, een paar mannen die ons uit de wind zetten!

strand

Wat een mooi plekje, dan kom je gewoon bij dit mooie strand uit!

trainingsgroep

Thanks dames, voor deze mooie rit!

sanne van paassen pakezel

Oké, wij hadden grote lol op de fiets. Nou ja, de dames hadden grote lol om mij…. Ik had natuurlijk veel te veel spullen mee genomen in mijn zakjes. Je weet maar nooit, stel je voor dat het gaat regenen en dat ik het koud krijg.

verbrand

Oeps, toch iets zonniger dan ik had verwacht. Gewoon genieten het trainen hier. Ook al ga ik nog niet zo hard… Dat komt vanzelf wel weer!

cupcakes

Natuurlijk kan ik mezelf hier niet inhouden met bakken. Had op het vliegveld leuke cupcake vormpjes gekocht. Dus hele simpele maar lekkere havermout cupcakes gemaakt! Recept volgt!

werk

Ook nog even een barretje opgezocht waar we iets sneller internet hebben dan in ons huis. Met twintig man op één wifi provider, is toch niet zo’n succes.

sanne van paassen jump

Hier word ik gewoon zo gelukkig van!

toetje

Wat een luxe, onze kok heeft gebakken ananas voor ons gemaakt. Smullen…

Pfff, volgens mij waren dit wel genoeg lovely picures van mijn geweldige dag! Weltrusten…

Meer Lovely Pictures:

Lovely Pictures #1: Feestdagen Special

Lovely Pictures #2: Januari

Lovely Pictures #3: Wereldkampioenschap

Feel Bioteaful!

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM |

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00