...
Mastermind Sanne van Paassen

Leer Peak Performance Coachen in 6 maanden

Voor ondernemers, managers, coaches en trainers die willen winnen, zonder te verliezen.
Je herkent jezelf in het motto: ‘Doe maar bijzonder!’

Pilot start in de zomer

meer bereiken door peak performance?

Als ex-topsporter ben ik altijd bezig geweest om beter te performen. Ik paste high performance toe. Echter door altijd die lat hoog te leggen, ging dit ten koste van mijn prestaties. Door het anders te doen en peak performance toe te passen, steeg ik boven mezelf uit. Het is zo tof om te zien hoe je juist meer kan bereiken, door minder hard te werken. Het is zo mooi om te zien als iemand in zijn flow zit.

Wil jij jouw eigen performance verbeteren, maar ook de skills ontwikkelen hoe jij anderen hierin begeleidt. Alleen anders dan anders. Je gaat jezelf en anderen letterlijk en figuurlijk in beweging laten komen.

Je krijgt er echt een kick van als je merkt dat als je echt doet waar jij energie van krijgt, letterlijk de energie laat stromen. Maar hoe kan je dit keer op keer realiseren en hoe kan jij een bijdrage leveren hoe ook die andere duurzame topprestaties neerzet.

Je bent op zoek naar kennis over peakperformance hoe jij jouw coachskills verder kan ontwikkelen, maar ook hoe je dit direct gaat toepassen. Daarnaast wil je weten en ervaren hoe je erachter komt wat er echt speelt (in de onderstroom) en hoe jij dit kan transformeren.

Het aller belangrijkste en wat het unieke is van dit programma, je bent nieuwsgierig hoe jij het bewegen of sporten kan integreren voor persoonlijke groei in het coachen of begeleiden.

Je wilt jouw diensten uitbreiden met een gaaf product en dit ook direct gaan implementeren op jouw manier! Want daar gaat dit programma ook over. Leren, ontdekken en jezelf ontwikkelen is stap nummer 1. Maar stap nummer 2 is het om op jouw manier direct te gaan toepassen, zodat je er ook echt iets aan hebt!

Principes uit dit programma

Bewegen: Antwoorden vind je in beweging! Juist als je letterlijk (fysiek) in beweging komt, merk je dat je figuurlijk (mentaal en emotioneel) ook weer de energie laat stromen, hoe je patronen doorbreekt en van die handrem afkomt. Samen gaan we aan de slag hoe jij bewegen in jouw manier van werken implementeert.

Ervaringsleer: Ondanks dat ik universitair opgeleid ben, geloof ik dat het letterlijk ervaren essentieel is. Het doorleven en voelen wat er bij jou gebeurd als je met zowel je eigen persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat als met de ontwikkeling van je coachees. Je gaat aan de slag met deze methode en hoe je dit direct implementeert in je eigen business. Je hoeft nog geen ‘coachee te hebben. Ik ga je helpen hoe je deze het beste kan vinden.

Toepasbaar: dit is belangrijk dat jij het op jouw manier gaat toepassen. Mijn manier is niet jouw manier, daarom gaan we aan de slag hoe jij het op jouw manier kan gaan doen. Zodat jij echt energie krijgt van jouw manier van werken.

leer peak performance coachen

Wat is het resultaat na 7 modules

Z

Je weet meer over peak performance. 

Z

Je hebt ervaren hoe jij bewegen in kan zetten voor persoonlijke groei. 

Z

Je hebt je persoonlijke toolbox ontwikkeld van coachskills die voor jou echt werken! 

Z

Je hebt helder wat jouw missie en visie is op dit vakgebied. 

Z

Je hebt een manier van coachen/trainen ontwikkeld die echt bij jou past.

Z

Je kunt zelfstandig peak performance trajecten uitvoeren. 

Z

Jouw observatievermogen en inlevingsvermogen in degene die jij coacht is vergroot. 

Z

Je hebt een netwerk van andere peak performance coaches waar je altijd op terug kan vallen. 

Z

Je kunt kennis en oefeningen altijd terug vinden in de online database. 

Maar het belangrijkste:

Z

Het is een experience die je niet wil missen, omdat bijdraagt aan je persoonlijke als professionele groei! 

google review sanne van paassen

Als jij je eigen spelregels bepaalt, win je altijd! 

– Sanne van Paassen

Over Sanne van Paassen

Zolang ik me herinner ben ik gefascineerd door hoe je met bewegen een bijdrage kan leveren aan je persoonlijke en zakelijke groei. Het is echt mijn missie om jou op jouw manier nog beter te laten presteren. Zowel als topsporter en als ondernemer ben ik continu bezig geweest om mezelf te ontwikkelen middels verschillende opleidingen en persoonlijke coaching. 

De afgelopen jaren heb ik ondernemers, topsporters en teams gecoacht om op hun eigen manier topprestaties te leveren. Ik vind het geweldig om jou te begeleiden in jouw rol als peak performance coach. Of dit nu is in jouw rol als ondernemer of manager, of misschien ben je wel coach of (fysieke)trainer. Deze manier van werken gaat voor jou ook echt het verschil maken! 

Antwoorden vind je in beweging in plaats van in je gedachten. 

– Sanne van Paassen

Ik doe het anders dan anderen: op mijn manier. Want ik heb ervaren dat je de beste resultaten neerzet ook door letterlijk in beweging te komen. Daarom zullen we tijdens de livedagen niet alleen binnen zitten, we gaan ook echt naar buiten en ik laat je uit je comfortzone komen! Dit is het unieke aan dit traject.

Hoe dit is? Dat zul je echt zelf moeten ervaren!

Bonus:

Dit krijg je ook.

Mastermind sessie: Je bent klaar, en nu? Hoe kan jij leer peak performance coachen in de praktijk brengen? Hoe kan jij jouw agenda vullen? En hoe kan jij jouw commerciele skills verbeteren? Ik heb een passie voor commercie. Dus graag nodig ik je uit voor deze mastermindsessie t.w.v. €500,-.

Dit traject is geschikt voor jou als je……

  • gefascineerd bent hoe bewegen bij kan dragen aan je persoonlijke groei
  • toe bent aan professionele ontwikkeling 
  • performance fascinerend vind en het gevoel hebt dat het bij veel mensen moeitelozer kan
  • bereid bent om echt in actie te komen, maar ook wilt experimenteren en jezelf toestemming geeft om op je bek te gaan
  • je open staat om jouw leerervaringen te delen met anderen en je ook echt wil luisteren
  • meer uit je hoofd wilt komen en echt vanuit je gevoel in actie wilt komen

Sanne heeft samengewerkt met: 

Wil jij meer informatie over peak performance coaching?

Ik houd van persoonlijke aandacht, daarom is er maar plek voor acht deelnemers. Omdat jou en mijn tijd kostbaar is bellen we even. Ik zal eerlijk zijn of dit traject echt bij je past.

Vraag hieronder je kennismakingsgesprek aan.

 

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: team@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00