...

Banner-Facebook-750x290

 

Jeetje, wat heb ik genoten van de decembermaand! Eerst ben ik heerlijk op trainingskamp geweest en vervolgens heb ik gezellig de feestdagen met mijn familie en vrienden gevierd. Oke, ik heb niet te gek gedaan, omdat mijn wedstrijden gewoon door gingen. Maar toch lekker genoten! Nu heb ik weer het gevoel dat ik mezelf extra wil focussen om gezond te leven. Even weer die focus! Daar dachten mijn Suzanne, Annemieke en Reny ook zo over! Daarom is de start van #30voeljefit 2.0 een feit! Vanaf maandag gaan wij jullie weer inspireren om gezonder te leven. Doe jij met ons mee? 

 

Foto-29-12-14-21-18-44

Wat kun je verwachten?

Iedere week een ander thema, die ervoor gaat zorgen dat jij jezelf energiek en fit gaat voelen. Daarnaast zul je tips, heerlijke recepten en veel andere inspiratie op mijn blog, maar ook op mijn social media kanalen tegen komen. Ook staan er leuke winacties op het programma. De volgende 4 thema’s zullen de komende weken voorbij komen:

  • Suikervrij: Informatie, tips en recepten voor een suikervrij leven
  • Puur eten: koken zonder pakjes en zakjes.
  • Bewust vlees eten: Minder vlees met leuke vegetarische gerechten en tips.
  • Kinderen en gezond eten: Hoe zorg je ervoor dat je kinderen gezond eten

Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen in 2015? Doe dan mee met de challenge en haal het maximale uit jouw leven!

Doe jij al mee?

Deelnemen is simpel. Volg ons op jouw favoriete social media kanaal (Facebook, Twitter of Instagram) en kijk regelmatig op onze blogs.

Voor nog meer inspiratie hebben we een (besloten) Facebook-groep aangemaakt. In deze groep zie je in 1 overzicht onze blogs voorbij komen en is er gelegenheid tot vragen stellen. Bovendien zal er af en toe een aanbieding voorbij komen, die alleen bedoeld is voor de groepsleden. De facebookgroep is vooral een leuke extra, zodat jij geïnspireerd kan worden!

Volgende week maandag 5 januari gaan wij van start en zul je op onze blogs en social media kanalen alles over #30voeljefit challenge voorbij zien komen! De #30voeljefit challenge is de uitdaging om 2015 gezond te starten!  Doe jij ook mee?

 

Wij vinden het super leuk als je de hastag #30voeljefit gebruikt. Zo kunnen wij elkaar nog meer inspireren.

 

eat and feel bioteaful

 

 

Wil je jezelf ook Bioteaful voelen? Meld je dan hier aan voor de wekelijkse tips van BIOTEAFUL.

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00