...

Stilstand is achteruitgang. Om zakelijk en persoonlijk te blijven winnen, is het belangrijk dat je tijd en energie steekt in jezelf blijven ontwikkelen. Mijn doel is om jou niet eenmalig te laten presteren, maar keer op keer het beste uit jezelf te halen. Dat betekent wel dat je die investering in jezelf moet blijven maken.

Jezelf blijven ontwikkelen

Voed je geest. Zorg ervoor dat je expert wordt, bent of blijft in jouw vakgebied. Droom groot en doe er alles aan om daar te komen. Hierbij is het belangrijk dat je eerlijk naar je zelf blijft en dat je open-minded bent. Welke stap kun je zetten om te blijven winnen? Kun je iets verbeteren? Zorg goed voor jezelf en blijf jezelf verdiepen en ontwikkelen!

Je sterke kanten uitbouwen

De beste manier om je ontwikkeling een flinke boost te geven, zit ‘m niet in het nog beter worden in wat je al kunt. Dat zit ‘m in het leren van nieuwe competenties en vaardigheden die je sterke kanten uitbouwen en je sneller naar de top brengen. Zoek eens uit wat je leuk vindt om te doen en waar je energie van krijgt. Ga voor jezelf na wat je graag nog zou willen verbeteren. Stel je voor dat je je hier iedere dag 30 minuten mee bezighoudt. Hoeveel kennis zou je dan op hebben gedaan als je een jaar dit doet? Vast heel veel!

jezelf blijven ontwikkelen

Sneller leren

En door deze twee dingen te doen die High Performance Expert Paul Rulkens in mijn podcast aflevering 78 deelt, kun je zelfs nog sneller leren:

Implementeer alles wat je leert binnen 48 uur

De kracht van leren zit in de implementatie. Aan alleen consumeren heb je niets, je maakt het verschil door in actie te komen. Anders integreert het niet in je systeem en vergeet je wat je hebt geleerd. Want hoe vaak heb je een boek gelezen, een seminar gevolgd of een cursus gedaan waarvan je dacht: daar doe ik straks nog wel iets mee, maar waar je vervolgens niets mee deed?

Heb jij mijn blogs over routines gelezen en ben je met winstgevende routines aan de slag gegaan? Doe dat ook met de nieuwe kennis die je tot je neemt.

Lees ook: Winstgevende routines waarmee je blijft scoren

Geef datgene wat je leert door aan anderen

Het delen van kennis zorgt ervoor dat het geleerde ook bij jou beter integreert in je systeem. Maak daarom een blog, een vlog of geef een workshop over wat jij hebt geleerd.

Persoonlijke ontwikkeling

Vergelijk het nog maar eens met die bergtop. Wat doe je als je eenmaal de beklimming achter de rug hebt? Je hebt jezelf overwonnen, de top bereikt en daarvan genoten in de afdaling. Maar laat je het daarbij? Of begin je vol energie aan een nieuwe berg, een nieuwe prestatie? Zo groeit jouw persoonlijke ontwikkeling met je mee. In mijn boek en deze blogs laat ik je zien hoe je dit duurzaam aanpakt. Dat is nou peak performance!

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

 

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00