Thomas Dekker is ex-wielrenner. Als jong aanstormend talent lag de wereld aan zijn voeten binnen de wielerwereld. Dit liep echter anders. 100% ergens voor gaan, dat is iets wat Thomas kenmerkt. Hierdoor heeft hij verkeerde keuzes gemaakt die je in zijn boek kan lezen die twee jaar geleden is gepubliceerd. Dit boek bracht nogal wat teweeg. In deze podcast blikt hij terug op hoe hij deze periode heeft ervaren. Lees hieronder meer over het interview Thomas Dekker.

Interview Thomas Dekker

Thomas is een open boek, hij neemt ons in dit interview mee in zijn levensverhaal. Het boek zorge voor opschudding in Nederland. Maar wat deed dit met Thomas? Wat voor impact heeft het als je vier jaar een geheim met je mee draagt. Hoe je vervolgens dit trauma verwerkt, door onder andere het schrijven van een boek. Thomas is na zijn sportcarriere nog zoekende wat hij nu écht wilt, hoe hij bezig is met deze zoektocht. Voelt Thomas zichzelf nu echt gelukkig? Allemaal vragen die in de podcast besproken worden.

Het meest belangrijke uit dit interview gaat over het leven, je eigen pad bewandelen, relaties en omgaan met tegenslagen en kritiek van anderen.

Het is nooit wat het lijkt.

Het meest belangrijke uit deze podcast is:

– welke lessen Thomas heeft geleerd van zijn dopingschandaal.
– hoe je met tegenslagen omgaat als je beseft; dit had ik toch echt anders moeten doen
– hoe je met een open blik niet veroordelend kan zijn en waarom dit belangrijk is.
– hoe je met een “rugzakje/geheim/trauma” omgaat.
– wat voor impact het heeft om met iemand een relatie te hebben die écht 100% leeft.
– hoe je rust creëert door te mediteren en ademhalingsoefeningen te doen.

Meer over Thomas:

Luister hier

Andere topics besproken in de podcast: 

 

 

 

Join the club!

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast!

podcast interview Thomas Dekker

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00