...

“Hoe Hein van Boxtel van chauffeur uitgroeide tot visionair leider binnen het familiebedrijf.” Lees of luister hieronder alles over het interview over het familiebedrijf met Hein van Boxtel.

**Groei en Persoonlijke Ontwikkeling**

Hein van Boxtel laat zien dat het mogelijk is om zowel als bedrijfsleider en als persoon te groeien. Deze aflevering van onze podcast onthult hoe Hein door de groei van zijn bedrijf meer tijd heeft gevonden voor zichzelf en zijn familie. Na 86 jaar, en voortbouwend op de nalatenschap van opa Hein, is het transformeren van een bescheiden familiebedrijf naar een bloeiende onderneming geen kleine prestatie. Maar Hein toont ons dat met hard werk, organische groei en aandacht voor de mens, pieken in zowel leiderschap als persoonlijk welzijn mogelijk zijn.

**Familiebanden als Steunpilaar**

De verwevenheid van familie en bedrijfsleven kan complex zijn, maar Hein en zijn neven gebruiken dit juist als kracht. Hun ‘één voor allen, allen voor één’ aanpak, gecombineerd met wekelijkse ontmoetingen en frequente communicatie, dienen als het kloppende hart van de onderneming. Hein beschrijft zijn relatie met zijn neven meer als broederlijk dan als neef. Ze respecteren ieders specialisatie en samen tillen ze het bedrijf naar een hoger niveau.

Luister hier de podcast over waarom het zo belangrijk is jouw eigen plek in te nemen – zo doorbreek je duurzaam patronen. 

**Leiderschap in Onzekere Tijden**

In gesprek met Sanne deelt Hein belangrijke inzichten over leiden onder druk en het belang van flexibiliteit. Sanne benadrukt hoe belangrijk het is om standvastig te blijven in tijden van onzekerheid. Hein illustreert dit met zijn aanpak van rust in de chaos vinden en de moed om door te gaan ondanks complexiteit. Deze ingesteldheid vertaalt zich ook naar zorg voor werknemers en hun welzijn, iets wat volgens Hein een essentiële investering is voor de groei van het bedrijf.

**Evenwicht Tussen Werk en Leven**

Hein praat over balans. Balans vinden tussen werk en leven, leiderschap en persoonlijke groei, en ook tussen traditie en modernisering binnen het bedrijf. Zijn transitie van chauffeur naar algemeen directeur weerspiegelt deze balans, waarbij Hein steeds meer ruimte creëerde om aan het bedrijf te werken in plaats van erin. Dit evenwicht heeft Hein niet alleen meer rust gegeven maar ook een helder overzicht en fijnere controle over zaken.

**Toekomstperspectieven en Duurzaamheid**

Wat brengt de toekomst voor Hein en zijn familiebedrijf? Tijdens de podcast duikt Hein in het ongewisse van morgen, met thema’s als opvolging van leiderschap en verbinding blijven maken met de nieuwe generaties. Hij benadrukt daarbij dat de focus op de mens en duurzaamheid sleutelaspecten zijn. Sanne onderstreept dit door het belang van het trouw blijven aan eigen interesses en het vinden van persoonlijke energiebronnen te benoemen.

Hein van Boxtel is een inspiratiebron voor velen. Op 42-jarige leeftijd navigeert hij de uitdagende wateren van het leiden van een familiebedrijf met wijsheid en een diepe zorg voor al zijn mensen. Zoals Hein en Sanne de podcast afsluiten met wederzijdse dankbaarheid, zo eindigen we ook dit artikel in de geest van reflectie en waardering voor de lessen die Hein met ons heeft gedeeld.

 

Hoe kan ik je verder helpen?

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00