...

Ontspannen fietsen

Soms leg je die lat voor jezelf te hoog. Na een drukke dag op je werk, wil jij ook nog eens lekker hard gaan fietsen. De ene dag gaat dat erg goed, de andere dag ben jij niet vooruit te branden. En jeetje, dat is zo frusterend! Je vergeet te genieten van de sport die jij het liefste uitoefent. Lees hieronder alles over het interview mindful cycling.

Of jij hebt jezelf een enorm gaaf sportief doel gesteld en bent fanatiek een trainingsschema aan het volgen. Stiekem voelt jouw lichaam vermoeid, maar toch wil jij jouw trainingsschema volgen. Want ja, dat heb jij nodig om nog harder te gaan fietsen! Althans dat denk jij.

>>> Kan jij wel een energieBOOST gebruiken? Download nu deze masterclass zodat jij ontdekt hoe jij naast voeding ook je energieniveau kan verhogen! 

Dit deed ikzelf ook toen ik nog heel fanatiek wedstrijden reed.
Ik legde die lat enorm hoog. Volgende mijn trainingsschema. Want als ik een training zou skippen, dan zou ik veel minder hard gaan fietsen.
Dit was mijn eigen waarheid.
Ik bleef maar door gaan.
Met een enorm heftige blessure tot gevolg heeft gehad.
Tot dat ik leerde om te genieten van het fietsen.
Terug te gaan naar de FUN!
Want daarom zitten we op de fiets.
Terug te gaan naar Mindful Cycling.
Bewust genieten op de fiets.
Ontspannen fietsen is belangrijk!

Interview mindful cycling

Tja, dit is lastiger gezegd dan gedaan.
Daarom heb ik speciaal voor jullie een enorm toffe en inspirerende vrouw geïnterviewd.
Namelijk Marieke van Altena, manager Mindful Cycling Nederland.
Zij is expert op het gebied van Mindful Cycling waarbij ontspannen fietsen centraal staat! In de podcast en video geeft zij tips hoe jij met Mindful Cycling aan de slag kan gaan! Deze tips en tricks zijn enorm waardevol. Ik had gewild dat ik deze eerder had geweten. Want dat had misschien bij mij een enorm heftige blessure gescheeld. Maar aan de andere kant heeft mij deze blessure mij veel levenslessen geleerd, die ik ook weer in mijn coaching toepas.

Ik zou zeggen, luister naar deze fijne podcast of video en ga aan de slag met deze tips! Je kan deze podcast via youtube, Soundcloud, iTunes en Spotify luisteren.

Meer informatie over Mindful Cycling:

Wil jij aan de slag met mindful cycling? Download mijn gratis sport visualisatie, zodat jij er alvast mee aan de slag kan! Wil jij als sporter leren hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt? Check hier waarom mentale training zo belangrijk is & Luister deze podcast en leer waarom het zo belangrijk is om naar je lichaam te luisten.

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan met gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

interview mindful cycling

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00