Zowel sportief als zakelijk topprestaties neerzetten! Dat is wat Martin Lukasse doet. Martin is trainer, ondernemer, fietsbegeleider, papa en fanatieke en ambitieuze sporter. In dit interview neemt hij ons mee hoe je door iedere dag kleine stapjes te zetten je droom realiseert. Dat je juist door de juiste mindset ook fysiek het verschil gaat maken met het sporten. En door de lat iets minder hoog te leggen wordt je een leuker mens in het dagelijks leven, ben je productiever in je werk en gaat het sporten lekkerder! Martin is een klant van mij die het Peak Performance Traject heeft gevolgd en vertelt hij ook welke stappen hij heeft gezet om zijn droom te realiseren. Luister hieronder het interview Martin Lukasse.

Interview Martin Lukasse

Een podcast over gas terug durven te nemen, de lat minder hoog leggen en daardoor juist nog meer topprestaties neer te zetten!

De meest belangrijke inzichten van dit interview zijn:

  • meer trainen werkt averechts.
  • dat het realiseren van je droom begint met kleine stapjes.
  • in je sportprestatie maakt je mindset een cruciaal verschil!
  • door je lat minder hoog te leggen, je een leuker mens wordt! Je zakelijk succesvoller bent, maar ook betere sportprestaties neerzet!
  • Door te veel te trainen, je een sportieve burn-out kan krijgen dat zeker ook impact heeft op je sociale en zakelijke leven.
  • Wat de eerste signalen zijn dat je teveel van je lichaam aan het vragen bent.

Luistertip: de podcast met Thomas Dekker, Bjorn van de Langenberg of met Maarten Tjallingi en vindt hier een overzicht van alle podcasts

Interview martin lukasse

Meer over Martin Lukasse

Luister hier het interview met Martin Lukasse

Andere topics besproken in de podcast: 

 

 

Join the club!

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast!

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?