Margriet was in de race om naar de Olympische Winterspelen van Vancouver te gaan. Maar helaas verliep haar droom anders. Ze had een doel, een droom en heeft hier hard voor gewerkt. Echter bleek haar lichaam andere bedoelingen te hebben. In het seizoen van de Olympische Spelen raakte ze in vijf maanden vier keer geblesseerd. Een teken?! Luister hoe ze met deze tegenslag is omgegaan en wat dit haar heeft gebracht. Luister hieronder de podcast interview Margriet de Schutter.

Nadat ze gestopt is met haar sportcarriere heeft zij een documentaire gemaakt over haar sportloopbaan. Met deze documentaire wist ze zelfs een mooie prijs in de wacht te slepen! Margriet is op dit moment niet alleen documentaire maakster, ook spreekster en schrijfster van het boek “Stoppen en door gaan”.

Deze podcast gaat over topprestaties leveren, omgaan met tegenslagen en jezelf herontdekken.

Luister hier ook het interview met Thomas Dekker. 

In deze podcast ga je leren:

– Hoe je een overvloeds mindset creëert.
– Wat je van een negatieve of tegenvallende ervaring kan leren.
– Dat het negeren van lichamelijke kwaaltjes niet de beste oplossing is.
– Wat je allemaal nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen.
– Hoe je met een energieke start je dag begint.

Lessen die je kan leren uit de podcast:
– Hoe zou ik me voelen als ik mijn droom zou realiseren?
– Zou ik dit nu ook al in mijn leven kunnen integreren?

Luister hier het interview Margriet de Schutter

Andere topics besproken in de podcast: 

 

 

 

Join the club!

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcast!

 

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
×