Als ik op reis ga, neem ik altijd een voorraad voeding mee van mijn favoriete producten! Waarom? Omdat ik heb gemerkt dat ik lekkerder in mij vel zit als ik voeding goede voeding tot me neem en dat ik goede voeding nodig heb om topprestaties te leveren. Sowieso, ben ik meestal in het buitenland als ik wedstrijden heb of voor trainingskamp. Dus dan vraag ik extra veel van mijn lichaam. Door mijn favoriete producten mee te nemen, zorg ik ervoor dat mijn basis voeding oké blijft.

#1: Havermout
Zoals jullie al hebben kunnen lezen is havermout mijn favoriete ontbijt als ik in het buitenland ben. Daarom heb ik altijd havermout bij me, dan kan ik ook altijd nog lekkere koekjes of een heerlijk brood bakken!

havermout

#2: Speltbrood
De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik het stokbrood en de vele pasta’s die ik in het buitenland eet, niet goed verteer. Daarom zorg ik ervoor dat ik mijn eigen brood bij me heb. Hierdoor verkom ik klachten aan mijn darmen.

speltbrood

#3: Superfoods
Mijn ploeggenootjes zien me iedere ochtend aan het ontbijt zitten met een zakje vol superfoods. Ik heb verschillende superfoods mee genomen naar dit trainingskamp, zoals: chiazaad, moerbeien, hennepzaad, cacaonibs en gojibessen. Daarnaast voeg ik aan mijn ‘zakjes’ pompoenpitten en rozijnen toe. Dit mengsel doe ik dan bij mijn havermout.

#4: Gember
Als mijn weerstand niet helemaal top is, zorg ik ervoor dat ik gember mee neem op reis (zoals deze keer). Gember zorgt ervoor dat het lichaam ontgift wordt.

gember

#5: Prestatiedrank
Als ik op trainingskamp ga dan neem ik altijd deze prestatiedrank mee voor tijdens het fietsen. Deze drank is zonder geraffineerde suikers en zorgt voor langdurige energie!

gula java matcha

#6: Bananenbrood
Ook sta ik eerst in de keuken om nog een lekker bananenbrood te maken voor op reis.

bananenbrood

#7: Zelfgemaakte sportrepen
En deze repen voor tijdens het sporten moet ik natuurlijk niet vergeten 😉

sportreep

Wat nemen jullie mee als jullie op reis gaan?

Feel Bioteaful

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM |

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

No, thanks!

Contact