Sanne6Dat is lang geleden 😉 Schrijven blijf ik toch wel heel erg leuk vinden, dus waarom niet een update?

Ondertussen ben ik ondertussen al weer anderhalf jaar een fanatieke amateur sporter. Iemand die graag het randje op zoekt om toch lekker te werken (en daar natuurlijk ook goed in willen zijn) in combinatie met heel fanatiek te sporten. Ow ja, en natuurlijk al de andere leuke dingen die ik daarnaast nog doe (off-road triathlons, gave events, reizen, leuke dingen doen met vrienden en nog eens lekker sporten!).

Het valt me op dat er weinig informatie te vinden is over wanneer mensen een baan hebben en daarnaast nog lekker fanatiek willen sporten en hierin nog zijn of haar doelen wil behalen. Dus waarom ga ik dat niet doen? Tja, daar heb ik toch geen tijd voor? Nou, daar moet ik maar gewoon tijd voor maken! Ik vind schrijven toch zo leuk?

Dus tada! Hier is mijn update! Yeah, ik ben weer terug op mijn creatieve plekje op het web!

Ondertussen sinds maart 2016 dat ik in het diepe ben gesprongen en gestart ben aan een heel toffe baan! In het diepe springen? Ja, dat was het behoorlijk. Zo bijzonder om te ervaren dat je als topsporter zo gebonden bent aan je trainingsschema en hoeveel invloed dit heeft op je normale leven. Dit beïnvloedde mijn totale weekplanning, mijn sociale leven, wat ik at en wanneer ik deed rusten. Iets wat ik altijd als heel prettig had ervaren, maar als je opeens niets meer moet en gestructureerd gaat werken besef je dat je naast 36 uur in de week werk heel veel tijd over hebt.

En vooral, wat doe je in het weekend? Ja, ik weet het dat klinkt raar maar dat was voor mij echt een hele uitdaging. Natuurlijk naar vrienden en familie gaan, sporten en lekker nietsen! Heerlijk spontaan dingen doen. Maar ik moet bekennen, dat heeft wel even geduurd voordat ik hieraan gewend was. Nietsen, hoe doe je dat?!

Dan duik je in het diepe en maak je de keuze om bij het tofste bedrijf van heel de wereld te gaan werken. Maar dan blijkt eigenlijk al vrij snel dat de job toch niet op je lijf is geschreven…. wat dan?! Blijf je doorploeteren of ga je keuzes maken?

Ik zou mezelf niet zijn als ik bij mijn gevoel bleef en heb dus ontslag genomen. Wat een lastige keuze, maar toch een hele opluchting! En Viola, daar was ineens de tijd dat ik samen met mijn vriend een hele mooie reis door Patagonië kon maken. Check zeker de gave foto’s van dit mooie fiets-avontuur!

Wat ben ik dankbaar dat ik deze lastige beslissing heb genomen. Mijn gevoel heb gevolgd en heb gekozen! Eerst gereisd en vervolgens heb ik de gave baan als Recruitment Consultant heb geaccepteerd bij Talentscoutz waarbij wij gespecialiseerd zijn in sales- en managementfuncties. Een sprong in het diepe de sprong in een nieuw gaaf avontuur bij een toffe club, waarbij ik mijn sportmentaliteit helemaal in kwijt kan!

Wat wordt ik blij van het contact met andere mensen en hen blij en enthousiast kunnen maken met een nieuwe job en de drive om steeds te willen blijven scoren! Heb deze toffe baan nu een half jaar en ben helemaal happy (ja, je weet me te vinden als jij een nieuwe baan nodig hebt 😉 check de website van Talentscoutz). Een baan waar ik mijn gedrevenheid, passie en enthousiasme helemaal in kwijt kan!

Oké, ik beken blijft een uitdaging om alle ballen de lucht in te houden. Maar eigenlijk ben ik op dit moment heel erg trots hoe ik dat voor elkaar krijg. Dit gaat niet altijd helemaal even soepel gaan, maar dat gaan jullie hier lezen. Zal weer wekelijks een update gaan schrijven. Flowschrijven als ik in de trein zit en jullie mee nemen in mijn creatieve ideeën.

Let me know, hoe hou jij alle ballen in de lucht?

Tot snel,

Eat and Feel Bioteaful!

Liefs Sanne

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen

Ben jij al lid van onze gratis community? 

Contact