las vegas sanne van paassen

 

Jeah, ik ben weer thuis! Helemaal happy met mijn Las Vegas avontuur. Maar toch ben ik stiekem toch wel blij dat ik weer thuis. Waarom dan? Nou, dat eten daar is echt niet mijn ding. Niet gek, he? Je bent in Amerika. Ze hebben alles behalve iets heel healthy. Dan denk je toch iets gezonds te eten, dan is het nog te zoet voor woorden. Ieuw….

Tijdens deze hele trip had ik mezelf mentaal al ingesteld dat alles anders zou zijn. Het is Vegas, dus je moet nergens van verschieten en jezelf nergens druk over maken. Ik wilde mezelf flexibel opstellen. Want het zal helemaal niet zo zijn als dat het thuis is. Vooral het eten…

Ja, dat zegt de Sanne die zo van een eigen planning en gewoontes houd (lekker gezond eten!!). Ik had zelfs de voorraad voeding die ik normaal gesproken meeneem op reis geminimaliseerd! Tja, ik maak stappen 😉

Ik kom in Vegas om kei hard te fietsen, maar ook lekker te genieten. Dat moest ik niet vergeten. Want ik fiets immers het hardste als ik ontspannen ben! 

Daar gaan we dan. Gezellig met mijn begeleiders uiteten bij het Hard Rock Cafe. Een mooi plekje op de strip. Wij bestellen als lunch samen nacho’s vooraf en ik daarna een salade. De grootste fout die je kunt maken. Nacho’s. Zo heerlijk. Met lekkere kaas. Mijn buik ontploft na de maaltijd. Niet dat ik zoveel heb gegeten, maar vooral dat het als een blok in mijn maag aanvoelde. Pfff….’S avonds had ik totaal geen honger. De volgende dag had ik koers…. Dillema. Eten of niet eten?

De dag van de wedstrijd was zo lang. Starbucks riep naar mij. Ik wilde zo graag een chai tea latte drinken met soja. Helemaal naar beneden gelopen, om een bakkie te halen. Kom ik terug op mijn kamer om lekker mijn bakkie op te drinken. Ieuw. Ik spuug het bijna uit. Wat een zoete troep!! Nog een slok. Nee, dit is toch echt niets voor Sanne. Ik gooi de chai tea latte, waarna ik zo hunkerde, weg. Mijn buik werd hier niet blij van.

Die buik van mij. Ik word gewoon midden in de nacht wakker. Voor de grote boodschap. Geen jetlag, maar mijn darmen zijn iet aan deze tijdszone gewend.

Ik ontplof overdag.

Doei worstje, ik heb jou in Las Vegas gelaten!

Dus komende dagen, lekker aan de healthy food. Even weer heerlijke sapjes maken en lekkere salades eten! Daar kan ik mezelf zo mee verwennen en dan zal ik me ook weer veel fitter gaan voelen! Hopelijk heb ik zo ook geen last van de jetlag in Nederland.

Ben jij ook af en toe een worstje? Gekke darmen? 

Liefs Sanne

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

No, thanks!

Contact