...

Afgelopen weekend zat ik met een vriend op de fiets. Ik was in Girona en tijdens het fietsen hadden we een erg mooi gesprek over dat topsporters “gewoon” de knop omzetten en er voor gaan. 100%. Ze doen er alles voor. Eigenlijk is dit voor ondernemers precies hetzelfde. Dat is wat ik nu ook met het schrijven van mijn boek doe. Omdat dit voor jou als ondernemer of ambitieuze professional ook zo belangrijk is deel ik in deze blog de tips hoe je de knop om zet.

>>>Luister hier mijn podcast met inspirerende ondernemers en topsporters<<<

Waarom is de knop omzetten belangrijk?

Ik geloof erin dat wanneer jij de knop omzet en volledig toegewijd naar je doel toewerkt jij nog sneller en vol energie je doel realiseert. Je ziet de obstakels die je misschien wel tegen komt, niet meer als obstakels of excuses, maar je ziet deze juist als uitdagingen. Hoe dan ook jij gaat het realiseren. Hoe weet jij misschien nog niet, maar jij bent er zeker van overtuigd. Dat is die winnaarsmentaliteit.

Nu denk jij misschien wel: “Van Paassen, jij hebt makkelijk lullen. Hoe doe je dat eigenlijk?”. Hieronder vind je zeven tips die topsporters gebruiken en die jou ook echt zullen helpen om nog meer de knop om te zetten in het dagelijks leven. Zo ga jij nog moeitelozer recht op de finish af zodat jij zowel je zakelijke als persoonlijke doelen makkelijkere realiseert.

Ga gewoon je diepste dromen en verlangens realiseren. Business wise of je persoonlijke doelen. Neem vandaag nog actie. Ga het doen!

Graag help ik je mee om echt in actie te komen! Speciaal voor jou heb ik een werkboek gemaakt zodat je vol energie en moeiteloos je doelen gaat realiseren. Meld je gewoon even aan voor het werkboek. 

Wat als het anders kan? Wat zou jij dan willen realiseren?

Met deze tips zet jij die knop om:

1. Focus

Houd het doel voor ogen. Iedere dag weer. Weet wat je doel is en doet datgene wat nodig is om dit te bereiken. Maar wat nog belangrijke is. Weet waarom jij dit doel wilt realiseren. Waarom wordt jij zo gelukkig als het doel gerealiseerd is? Op het moment dat je twijfelt stel jij jezelf de vraag: “wil jij het wel echt?”. Het kan namelijk zijn dat jij iets aan het doen bent, wat anderen mensen van jou verwachten. Ga echt datgene doen wat jij zelf wilt! Oftewel rijd je eigen koers!

To do: remind jezelf iedere dag aan welk doel jij wilt realiseren en neem iedere dag even de tijd om aan je doel te werken.

2. Vertrouw

Dit is basis. Geloof in jezelf dat jij het gaat realiseren. Vertrouw erop dat het lukt. Als jij jezelf niet geloofd, wie zal dan in jou gaan geloven. Echt 80% is mindset. Dus zorg ervoor dat jij over die winnaarsmentaliteit beschikt zodat jij vol vertrouwen recht op je doel af kan gaan.

>>Nieuwsgierig hoe je zo’n mindset creeert? Pre-order dan mijn boek! <<<

3. Leren i.p.v. falen

Winnaars falen niet, winnaars leren en ontdekken hoe ze het beter kunnen doen. Ga zelf kijken hoe jij kan groeien en hoe jij jezelf kan ontwikkelen. Heb een openmind en leer van iedereen. Ook winnaars blijven keer op keer leren. Op het moment dat jij denkt dat jij niets meer leert, dan roest je vast. In mijn ogen is dit dus echt een mindf*ck. Iedere dag kan jij leren en jezelf ontwikkelen.

4. Jij bent een winnaar

Zo simpel is dat. Stap in die winnaarsmentaliteit. Geloof erin dat jij die winnaar bent. Creëer deze state of mind en ga nog sneller die resultaten neerzetten. Het mooie is dat jij je eigen spelregels kan bepalen, zodat jij altijd op jouw manier kan winnen! Dat betekent dus niet dat jij de beste hoeft te zijn, maar dat jij dus op jouw manier kan winnen. Ben een winnaar

>>>Om je doelen te realiseren is het belangrijk dat je schijt hebt! Ontdek hoe je nog meer schijt kan hebben!<<<

5. Geniet van het proces

Breng helder in beeld hoe jij je doel wil realiseren. Stap voor stap. Maak een plan. Doe dit ook echt en besef dat wanneer jij geen plan maakt, jij onderdeel wordt van iemand andermans plan en dat zou zonde zijn.

6. Details

Het gaat om details. Stapje voor stapje. Kleine stapje zorgen voor groots resultaat. Ga kijken hoe jij met kleine stapjes het verschil kan maken. Vaak zie ik dat mensen niet in beweging komen doordat ze te groots denken. Dat is echt killing! Ga je grote doel opdelen in kleine stapjes zodat jij ook écht in beweging komt.

7. Werkt met de beste samen

Ga voor experts. Zorg ervoor dat jij jezelf omringt door andere winnaars die echt het beste in jou naar boven halven voor het beste resultaat. Wees hier echt kritisch op. Neem afscheid van de mensen en ook de klanten die je energie kosten. Ga voor kwaliteit. In alles. Zorg ervoor dat je echt met de beste samenwerkt zodat jij het beste resultaat gaat realiseren.

Het belangrijkste is dus dat je actie onderneemt. Durf echt in actie te komen om je diepste verlangens te realiseren. Neem jezelf serieus en zorg ervoor dat jij zakelijk nog meer gaat winnen, zonder dat jij privé verliest.

Hoe ik jou verder kan helpen?

Mocht je nu zoiets hebben, leuk deze tips maar het lukt me niet om in deze state of mind te komen. Of wil jij gewoon ervaren hoe het nog sneller of makkelijker kan.

Plan gerust een gratis strategiecall in om kennis te maken of meld je even aan en ontvang mijn werkboek zodat je nog meer zakelijk gaat winnen, zonder privé te verliezen. Ik vind het leuk om je te helpen! Volg me sowieso op Instagram voor nog meer inspiratie of luister hier mijn podcast.

Waarmee ga jij die knop omzetten? Laat dat even hieronder in de comments weten. 

Ik heb recent die knop omgezet om mijn boek te gaan schrijven. Mijn topsportmentaliteit ga ik dus gebruiken om ervoor te zorgen dat jij begin volgend jaar mijn boek in de boekenwinkel kan vinden. Hoe vet is dat?! En het toffe is dat mijn boek nu al te pre-orderen is. Ik zou het leuk vinden als jij mij gaat supporteren! Bestel hier mijn nieuwe boek.

>>>Ja, ik wil je supporteren en pre-order alvast je boek!<<<

Met sportieve groet,

Sanne van Paassen

 

PS. Uit ervaring weet ik dat een goed energieniveau echt de basis is voor succes. Helaas is dit bij mij ook niet altijd het geval geweest. Tijdens mijn sportcarriere heb ik veel te veel van mezelf gevraagd. Tot fysieke klachten er aan toe! Maar nu zit ik in een flow. Mijn business groeit hard, ik sta vaak op het podium en mijn website groeit hard. Zo tof. Omdat ik jou dit gun heb ik een de Mindset Bootcamp Masterclass ontwikkeld. De masterclass voor direct meer energie.

masterclass voor meer energie

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00