...

Wil jij ook graag een passieve inkomstenstroom creëren? Wil jij slapend rijk worden? Ben jij nieuwsgierig in de mogelijkheden hoe jij je geld voor jou kan laten werken?Vandaag neem ik jullie mee in mijn reis. Mijn financiële reis kunnen we beter zeggen. Lees hieronder aller over hoe passieve inkomsten vergroten.

[toc]

Waarom passieve inkomsten?

Ik houd van uitdagingen. Ik heb al tijdens mijn sportcarrière ervaren dat wanneer jij doelgericht werkt, je snel je doelen realiseert. Daarom wil ik je meenemen in mijn reis die ga maken. Ik wil graag passieve inkomsten opbouwen. Hieronder ga je lezen hoe ik mijn passieve inkomsten ga realiseren.

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat je jouw pensioen opbouwt. Tevens wil ik ervoor zorgen dat ik niet tot mijn 71e verplicht hoef te werken, maar dat ik zelf de keuze kan maken om te stoppen wanneer ik ook maar wil. En ik vind het belangrijk dat wanneer er iets met mijn gezondheid gebeurd, mijn inkomsten toch gewoon doorlopen.

Dat is waarom ik deze uitdaging aan ga!  Het lijkt met tof om vanaf mijn 40e zelf de mogelijkheid te hebben om te gaan doen wat ik het allerliefste wil (dat betekent dat ik nog 10jaar heb). Net waar ik dan zin in heb. Dat is waarschijnlijk toch gewoon werken, omdat ik op dit moment als Peak Performance Coach het allerleukst werk! Maar ik wil dus zelf de regie in handen hebben.

Lees meer: creëer een passie(f) inkomen

Hoe passieve inkomsten vergroten?

Hieronder vind je een aantal praktische tips en tools die ik ga toepassen om mijn passieve inkomsten te vergroten. Als jij hier ook naar verlangt dan is mijn advies. Neem actie! Iedere dag weer en geniet van het spelletje!

1. Affiliate marketing

Wat jullie misschien niet weten is dat ik een passie heb voor het online ondernemerschap en ik heb een passie voor geld. Tja, wie niet. Dus ik ga komend jaar de uitdaging aan hoe ik binnen een jaar 1000,- euro extra kan verdienen via een passieve inkomstenstroom. Dat ga ik doen via affiliate marketing. Dit onderwerp fascineert mij echt enorm en heb hier ook een toffe cursus over gevolgd die ik echt kan aanraden!

>> Dit is de cursus die me alle tools heeft geleerd over affiliate marketing<<

PS. Jacko is echt een expert en hij verdient per dag meer dan duizenden euro’s per dag via affiliate marketing.

Mijn affiliate marketing producten

Eigenlijk verdien ik ook al geld met het internet en sta ik er best goed voor! Ik heb ondertussen drie trainingen ontwikkeld die ik ook al via het internet verkoop.

Namelijk

  • Mental Fintess Bootcamp: de mentale training voor sporters. Zodat jij de makkelijkste sportieve winst boekt.
  • OpKoerz Traject: het persoonlijk ontwikkelingstraject waarin jij ontdekt hoe jij vanuit flow en fun je eigen koers gaat varen. Van dromen naar doen. Ik laat je letterlijk in beweging komen!
  • Mindset Bootcamp Masterclass: de masterclass voor meer energie. Een hoog energie is echt de basis tot succes. In deze masterclass ontdek jij je energieniveau met drie stappen kan laten stijgen.

2. Investeren in vastgoed

Een andere manier voor mij om mijn passieve inkomstenstroom te gaan realiseren is investeren in vastgoed. Als klein meisje vertelde ik altijd aan iedereen dat ik “huisjesmelker” wilde worden. Nu lijkt het erop dat ik dit ook echt ga doen! Het lijkt me zo gaaf om panden te verhuren en te verkopen. Ik zit op dit moment nog echt in de oriënterende fase, maar ben wel gericht actie aan het ondernemen. Ik ben aan het onderzoeken welk pand ik ga kopen. Zo tof! Ik ga je hier de komende periode ook in meenemen. In mijn ogen is dit echt de manier om een passieve inkomstenstroom te genereren.

3. beleggen

Ook ben ik actief met beleggen, daar kan ik jullie ook erg veel over vertellen, maar dat ga ik in een volgende blog doen!

4. Omring jezelf met gelijkgestemden

Hierboven heb je al gelezen met welke praktische tools ik aan de slag ga om mijn passieve inkomstenstroom te vergroten. Deze tip levert je niet direct geld op, maar is wel enorm waardevol! Een belangrijke les uit mijn sportcarriere, maar ook uit het ondernemerschap is dat jij jezelf moet omringen met gelijkgestemden mensen.

Omring jezelf met mensen die dezelfde doelen nastreven! Dat niet alleen, zoek ook mensen op die nog beter zijn dan jijzelf! Daarom heb ik mezelf aangesloten bij The Millionaires Mastermind. In deze mastermind zitten allemaal mensen die hun kapitaal willen laten groeien. Dat is zo inspirerend en hierdoor krijg je geniale inzichten!

Wil jij dat ook en wil je samen met mij aan de slag? Meld je dan nu aan voor deze Mastermind en betaal voor de eerste maand slechts €1,-.

>>Ik word ook lid van de Mastermind<<<

passieve inkomsten vergroten

Mijn plan

Wat ik ga doen? Op mijn site staan ondertussen al ruim 500 blogs (!). Dat zijn er enorm veel! Ik ben ooit als blogger begonnen, maar ik heb mezelf destijds nooit verdiept in SEO en affiliate marketing. Nu ga ik mijn blog helemaal optimaliseren. Alle blogs ga ik SEO schrijven, want in het verleden heb ik dat niet slim aangepakt.

Doe jij met mij mee?

Misschien volg je mij al langer, dan weet je dat ik er echt van houdt om in actie te komen. Vaak maken we de stappen veel te groot in ons hoofd. Maar ik geloof erin als je een gameplan maakt met een roadmap. Dat je dan echt op de juiste manier in beweging komt!

Kom echt met mij in actie

Daar houd ik van! Actie! Maak een plan. Bepaal je doelen en koppel hier concrete acties aan die jij ook dagelijks en wekelijks utivoert! Het is belangrijk dat jij in beweging blijft.

Mijn doelen:

  • passieve inkomstenstroom van 1000,- per maand eind 2020.
  • Ik wil dat al mijn blogs voor SEO heb geschreven eind 2019.
  • 25K bezoekers per maand op mijn blog.

Roadmap

  • wekelijks een nieuwe blog plaatsen
  • wekelijks 3 “oude” blogs herschrijven op het gebied van SEO
  • 3 nieuwe pins wekelijks op pintrest plaatsen
  • 1 affiliate pin op pintrest plaatsen per week

Affiliate programma’s

Met deze programma’s werk ik samen en hier ben ik echt heel enthousiast over! Super makkelijk en eenvoudig. Je kan jezelf gratis registreren en vanuit hieruit gaat de rest vanzelf. Echt ideaal!

Hoe makkelijk is het als ik straks op vakantie ben ik gewoon met het schrijven van mijn blogs geld kan verdienen? Daarnaast lijkt mij dit echt de ideale basis als een zekerheid voor het geval dat er iets met mij gebeurd als ondernemer.

Ow ja, wat ook tof is! Jij kan mijn producten ook gaan verkopen en dan verdien jij ruim 50% commissie. Wil jij weten hoe? Mail mij even, of zoek mijn producten op in het systeem van PayPro.

Tja, wat denk jij? Gaat mij dit avontuur lukken? Kan ik genoeg geld verdienen met affiliate marketing? Als ik de boodschap van Jacko mag geloven is het een tof spel! Ik ga deze uitdaging aan. Ik wil het internet voor mij laten werken, hierboven heb jij kunnen lezen wat mijn plan is hoe ik mijn passieve inkomstenstroom ga vergroten.

Trouwens wel tof om te benoemen! Ik heb zojuist mijn eerste betaalde blog geschreven voor een merk! Dus de eerste euro’s zijn al binnen deze maand en ik heb ook al gezien dat de eerste inkomsten al binnen zijn gekomen van de producten die ik heb verkocht!

Tijd voor actie!

Ga jij met mij mee doen? Natuurlijk, toch!? Dat lijkt mij leuk!  Gaaf als we elkaar zo kunnen uplevelen! Als jij dit avontuur samen met mij aan wilt gaan, dan heb ik een paar toffe acties voor je nu.

Ik ben heel nieuwsgierig! Hoe laat jij je passieve inkomstenstroom groeien? Laat dat hieronder even weten.

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

Pin voor later

hoe kan je passieve inkomsten vergroten

passieve inkomsten vergroten door affiliate marketing

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00