...

Het komt geregeld ter sprake bij mijn coaching klanten: luisteren naar je gevoel in plaats van naar je hoofd. Hoe luister je naar je gevoel? Dat is vaak een kwestie van durven.

Hoe luister je naar je gevoel

‘Mijn hoofd zegt wat anders dan mijn gevoel, wat moet ik doen?’ Als ik deze vraag krijg, zeg ik altijd: ‘Volgens mij weet je het antwoord wel, maar durf je er niet naar te luisteren.’ Dan beginnen mijn klanten te lachen. Het klopt. Dat is wat ik jou mee wil geven: durf naar je gevoel te luisteren. Maak keuzes en kom in beweging. Ik snap dat dat spannend is. Maar dat fluisterstemmetje in jou zorgt ervoor dat je moeiteloos gaat winnen.

Lees ook: Wat als het niet lukt?

Kortetermijnpijn betekent langetermijnfijn

Dat wil niet zeggen dat je overal gehoor aan moet geven, maar wel dat je naar je hart luistert. Zodat je onderscheid kunt maken tussen datgene wat je hoofd – of beter gezegd, je zoogdierenbrein – wil en datgene waar je diep vanbinnen echt gelukkig van wordt.
Kortetermijnpijn betekent langetermijnfijn. Ofwel: zet je over dat ongemak heen!

hoe luister je naar je gevoel

Wat als je niet (meer) op koers blijkt te zijn

Je koers wijzigen hoort bij het leven. Het leven verandert, jij verandert. Dat betekent dat datgene waar jij blij en gelukkig van wordt, ook kan veranderen.

Heb jij een steuntje in de rug nodig om te kiezen voor een andere koers? Lees dan mijn vorige blog. Of neem contact met me op!

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00