...
het avontuur: koersplan sessie

Je bent al een succesvolle ondernemer of manager en....

Je wilt verder in je werk én in je leven.
Je bent snel…

Maar je mist net die ene schakel. Maar welke? 

Voor je gevoel is er geen lange samenwerking nodig,
maar wel net dat ene inzicht.

Tijdens de koersplan sessie gaan we samen 12 uur op avontuur.
Anders dan je denkt, verfrissend, uitdagend en in de natuur.

Durf jij dit aan? (slechts 1 plek per maand beschikbaar)

Antwoorden vind je in beweging! Dit is een van mijn motto’s. Maar dan bedoel ik niet de beweging, vanuit de haast, waan van de dag, de stress.

Je vind antwoorden juist in de natuur, in de stilte of als je nieuwe dingen ontdekt. Daarom neem ik je 12 uur meer op avontuur van 7:00 uur – 19 uur. Ik daag je uit, prikkel je met vragen, laat je voelen dat je weer leeft, je uit je comfortzone komen, zodat jij het antwoord krijgt op die ene missende schakel.

Want wees even eerlijk naar jezelf: anders had je het antwoord toch al lang gevonden? Wanneer ben jij de hele dag in de natuur geweest? Heb jij echt nieuwe dingen gedaan? Of heb je jouw mobiel 24 uur niet aangeraakt?

Dus ben jij er klaar voor om het anders te doen?
Dit avontuur is alleen voor echte winnaars die uit hun comfortzone willen komen en echt snel kunnen schakelen.

Laten we bellen!

Geheel vrijblijvend & 100% vertrouwelijk!

google review sanne van paassen

Het avontuur

Van 7:00 – 19:00 uur. Samen op avontuur. Na een uitgebreide kennismakingscall maak in een persoonlijk samengesteld avontuur. Uitdagend en verfrissend. Op de mountainbike, kano of……. Afhankelijk wat bij jou en jouw vraagstuk past.

Het avontuur is zo samengesteld, zodat jij geprikkeld, uitgedaagd en geconfronteerd wordt om net die ene schakel te vinden. Je gaat connecten met je gevoel, je patronen doorleven en uiteingelijk echt in actie komen. Het gaat altijd om de energie – mindset – strategie – actie. Deze onderdelen zullen altijd aan bod komen.

Investering: 900,- euro exl btw. 

Ga jij samen met mij het avontuur aan? 

rust en reflectie

Meer
Groei

meer
energie

meer
succes

echte
actie

“Sanne is enorm breed ingesteld. Perfect coachen voor de juiste mentale en fysieke balans en ze beschikt ook over een geweldig zakelijk inzicht. Zij biedt mij vaak belangrijke en praktische handvatten aan. Ik werkte al vaker met coaches maar de keren dat jij 100% raak schiet staan ver boven mijn eerdere adviseurs. Aanrader om met haar samen te werken!”

Michel Kolen - eigenaar FeelGood

“In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. Daarnaast brengt zij je tot nieuwe inzichten waar je zelf nooit op zou zijn gekomen. Deze inzichten gebruik ik dagelijks zowel zakelijk als privé. Klein voorbeeldje: hoe kun je door minder hard te werken toch meer bereiken… Sanne weet raad!”

Stijn de Laat - Makelaar ERA Focus

“Dankbaar voor de inspirerende, oprechte – en enthousiaste manier van coachen! Wat een gedrevenheid en energie! Het pad naar The Next Level werd mij meer helder en ik kwam echt in actie! Op mijn eigen manier, met meer energie en focus. Dat geeft mij rust in het werk, het dagelijks leven, maar ook in mijn passie voor sporten.”

Soraya de Penning

Voor wie?

Ondernemers en managers,
Die de lat hoog leggen en snel schakelen,
Die het maximale uit hun leven willen halen.

Je hebt een enorme passie en drive.
Je gaspedaal doet het wel, maar hoe zit het met de rem?
En hoe helder heb je jouw eigen koers?

Je weet wat je wilt,
Maar mist net die ene schakel.
En je bent bereid om een dag echt de diepte in te gaan.
Je voelt aan alles dat je geen lang traject nodig hebt voor het antwoord. 

Je bent een winnaar.
Je wilt zakelijk succesvol zijn.
Die hun concurrenten willen verslaan vanuit een hoge energie.
Die soms spannende dingen willen doen.
Die het gevoel willen hebben dat ze hebben geleefd.
Die dromen dat het leven anders kan zijn dan het nu is.
Die er oké mee zijn anders te zijn dan anderen.

HI, IK BEN SANNE

Ik houd van snel schakelen en avontuur. Maar dat laatste wist je natuurlijk al, anders nodigde ik jou niet uit voor een avontuur. Mountainbiken, de bergen in, parachute springen, koude training of een lange trail run. Bijna niets is mij te gek. 

Snel schakelen, kan ik als geen ander. Veel ballen tegelijk in de lucht houden is mij niet vreemd. Maar juist toen ik op mijn onderbuikgevoel ben gaan vertrouwen kon ik dit nog sneller. Bij mezelf, maar juist ook bij mijn klanten. Ik ga met jou snel de diepte in en vertaal dit na het praktische. Dus als jij ook van deze snelheid houdt, is dit avontuur echt voor jou!   

Ik gun jou dat jij recht op de finish afgaat. Daar heb jij misschien een flinke dosis lef voor nodig. Daarbij help ik je de acties te nemen die bij jou passen, maar ook je onzekerheden te omarmen, zodat vol energie recht op de finish afgaat. Zodat jij nog meer scoort in je business, maar ook in je leven. Het is echt mijn passie om snel met jou to-the-point the komen. 

Ik geloof erin dat het leven -en het ondernemerschap- echt topsport is! Zakelijke en persoonlijke groei gaan hand in hand. Ik help je zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.

Durf jij met mij het avontuur aan? 

manieren om doelen te stellen

Iedere peak performer heeft een coach nodig om nog sneller te groeien! Ik weet dat uit ervaring.

– Sanne van Paassen

Omdat we tijdens deze dag intensief met elkaar werken en ik je échte en duurzame resultaten gun, vind ik het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten. Daarom bel ik graag eerst met je om te onderzoeken of Het Avontuur bij jou vraagt en of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden.

 

Dus plan vandaag nog een call met me in als je

snel kan schakelen en dit echt je natuur is! (anders is deze dag echt tooo much…)

groots dromen je niet vreemd is – sterker nog een way of life! 

de meeste mensen uit jouw omgeving jou niet bij kunnen houden. 

je echt bereid bent om je eigen patronen onder ogen te komen. 

makkelijk en snel de diepte in wilt gaan. 

Zin hebt in een tof avontuur! 

Klinkt goed. Laten we bellen!
Ik ben zeer tevreden over Sanne. Ze haalt me uit het oude patroon en ze brengt rust. Dit maakt haar een TOP coach.

Berry van den Bosch, ondernemer

Sanne van Paassen
5
2018-06-19T10:56:58+02:00

Berry van den Bosch, ondernemer

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Ze haalt me uit het oude patroon en ze brengt rust. Dit maakt haar een TOP coach.
In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. 

Stijn de Laat, Makelaar

Sanne van Paassen
5
2019-04-13T10:28:33+02:00

Stijn de Laat, Makelaar

In één zin: wat een powervrouw! Sanne heeft mij geholpen te excelleren als ondernemer. Door haar heb ik nu een goede balans tussen werk en privé gecreëerd en ik weet die balans ook zo te houden. 
Sanne is zeer scherp 1 op 1! Door haar coaching ben ik zowel privé als zakelijk enorm gegroeid! Voor haar al meerdere coaches gehad, maar zij maakt door haar persoonlijkheid en brede ervaring écht het verschil.

Michel Kolen, eigenaar fitness centrum

Sanne van Paassen
5
2019-04-13T10:32:01+02:00

Michel Kolen, eigenaar fitness centrum

Sanne is zeer scherp 1 op 1! Door haar coaching ben ik zowel privé als zakelijk enorm gegroeid! Voor haar al meerdere coaches gehad, maar zij maakt door haar persoonlijkheid en brede ervaring écht het verschil.
De coaching was juist wat ik nodig had en waardoor ik verder kwam. Iedereen gun en raad ik de coaching van Sanne aan en met name het leren genieten van het procesdoel.

Johan Vermij, Accountant

Sanne van Paassen
5
2018-06-01T07:27:35+02:00

Johan Vermij, Accountant

De coaching was juist wat ik nodig had en waardoor ik verder kwam. Iedereen gun en raad ik de coaching van Sanne aan en met name het leren genieten van het procesdoel.
5
4
Sanne van Paassen

VEEL GESTELDE VRAGEN

De coaching is in de buitenlucht, hoe zit dat?

Ik geloof erin dat bewegen ook echt letterlijk doet bewegen. Daarom is de coaching in de buitenlucht; op avontuur. Voorafgaand hebben we een telefonische kennismaking en op basis daarvan zal ik het programma samenstellen.

Ik heb geen tijd

Geen tijd of geen prioriteit 😉Vaak is dit het teken dat jij juist coaching goed kan gebruiken! Samen gaan we kijken welke prioriteiten je kan stellen, zodat jij weer meer tijd krijgt om datgene te doen wat jij echt wilt doen! 

Kan ik het niet gewoon zelf doen?

Uiteraard! Maar wat ik zowel als topsporter maar zeker ook als ondernemer heb geleerd dat wanneer jij jezelf omringt door echte professionals je nog sneller (en grotere) stappen zet. Zie deze coaching als een katalysator. Ik help je nog sneller de resultaten neer te zetten waarvan jij droomt. Als je het zelf blijft doen dan kan het op aanmodderen lijken.

Is het de investering wel waard?

Stel jezelf de vraag?
Hoeveel is het mij waard als ik vanuit ontspanning en met de juiste focus en vol energie je dromen kan realiseren? Wat is het je waard om vol energie in het leven te staan? Ik begeleid je naar meer energie, wat ook een positieve impact op je financiële resultaten. Ik begrijp maar al te goed dat de investering in coaching spannend is. Maar laten we bellen en dan ontdek je wat ik voor je kan betekenen! 

Is jouw coaching zweverig?

Nope.
Vind jij mij zweverig?
Nee?! Laten we dan bellen om kennis te maken! 

Kan ik in termijnen betalen?
Nope, dat is niet mogelijk. De betaling vind altijd vooraf plaats.
Hoe kan ik betalen?

Met ideal, creditcard of paypal.

Reacties van anderen

Ik ben zeer tevreden over Sanne. Zij haalt mij uit het oude patroon en brengt mij rust. Ze is een TOPcoach!

Berry van den Bosch

Sanne is en blijft een topper, eerst als topsporter en nu als mentaal coach. Zij helpt mensen echt een stap verder door meer energie!

Denny van Arkel

Door dit coachingstraject weet ik mijn mindf*cks te tackelen, blijf ik rustiger en ben ik zowel fysiek als mentaal gegroeid. Echt een aanrader!

Izaak Meulenbelt

Het is ontzettend gaaf en zeer waardevol om met Sanne door dit traject te biken!

Marco Mensink

De vragen lieten mij in de spiegel kijken en waren ook confronterend. Dat was juist wat ik nodig had en waardoor ik echt in beweging kwam, in mijn werk maar ook in dagelijks leven! Zo waardevol. Enorme aanrader!

Johan Vermij

google review sanne van paassen

STOP MET SCROLLEN, DAT LEIDT TOT NIETS!

Als je zover bent gekomen, dan ben je volgens mij wel nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen.

Laten we binnenkort even bellen om kennis te maken! Tot snel.

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SANNE VAN PAASSEN

PEAK PERFORMANCE COACH
Voor ondernemers en ambitieuze professionals

Bel: +31(6)52345359
Mail: sanne@sannevanpaassen.nl

Vlierden

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00