kz0z8y370yry86npy73qc55j2i7fcr

Wat houdt je tegen om te doen wat je werkelijk wilt doen? Welke beren zie jij op de weg? Herken je mindfucks (want dat zijn het!) om ze vervolgens te doorbreken.

[toc]

Herken je mindfucks

Wat zijn je obstakels of, beter gezegd, wat zijn je mindfucks? Op het moment dat jij iets nieuws gaat doen, is dat vaak spannend. Misschien komt er onzekerheid om de hoek kijken, mis je zelfvertrouwen of weet je niet waar je moet beginnen waardoor je in de verkramping komt. Je hoort stemmetjes in je hoofd – maar van wie zijn die? Van jezelf? Of is je zoogdierenbrein aan het woord: je ego, je kritische ik of ‘Henk’ – de naam die jij je ego hebt gegeven?

Als je dit leert herkennen, heb je de grootste stap genomen. Vaak denk je dat je de enige bent die deze mindfucks heeft. We praten er liever niet over. Maar geloof me, je bent niet alleen. Ik heb ze bijvoorbeeld ook.

herken je mindfcks

Begin bij de basis: verhoog je energieniveau en verbeter je mind-bodyconnectie

Voordat we aan je mindfucks gaan werken, wil ik dat je bij de basis begint. Daar beginnen we ook mee in mijn boek: ‘Het leven, dat is pas topsport’. Verhoog je energieniveau (heb jij mijn boek niet? Begin dan bij deze blog) en zorg voor een betere mind-body-connectie. Dat zorgt ervoor dat je je mindfucks veel makkelijker herkent, én de baas kan.

Hulp bij mindfucks herkennen

Vervolgens is het ook handig als je snapt hoe je brein werkt. Ik noemde al even het ‘zoogdierenbrein’. Welk deel van jouw brein is leidend in jouw leven? Ook dit leg ik je uit in mijn boek, maar hier kun je er ook een artikel over lezen.

Misschien weet jij eigenlijk al wel een paar van jouw obstakels, of mindfucks te benoemen. De komende weken ga ik in op de meestvoorkomende mindfucks.

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00