...

make today happy

Afgelopen week kondigde ik op Twitter aan dat ik met de HappyChallenge mee ging doe. De HappyChallenge is een initiatief van LisanneKelly en Marieke. Toen ik de aankondiging las, dacht: “wauw, dat past helemaal bij mij. Feel Bioteaful”. Tien weken lang zullen de meiden iedere vrijdag een opdracht op hun blog plaatsen. Het kan zijn dat je met de opdracht ergens over na moet denken of een opdracht uit moet voeren (wauw, daar ben ik zo benieuwd naar!).

Doel HappyChallenge
Het doel van deze HappyChallenge is jezelf bewust worden van je dromen. Deze dromen bewust najagen. Stilstaan bij wat je nou écht belangrijk vindt en wilt. Wat maakt mij gelukkig? Waar worden ik blij van? Dit jaar ga ik knallen en ik geloof erin dat wanneer je (in alle redelijkheid) écht voor een doel gaat, je hem ook daadwerkelijk haalt. Tja, dit past gewoon bij mij. Ik ga er ook vanuit als je weet wat je wilt en er een doel van maakt, dat het dan ook lukt (YEAY, comeback)! Dus een goede reden om mee te doen met deze HappyChallenge!

be the person you want to meet

De opdracht: Wat zijn jou waarden?
De opdracht van afgelopen week was om jou waardes te formuleren. Het is goed om stil te staan bij jou waardes. Zo kom je erachter wat écht belangrijk voor jou is. Waar wordt je gelukkig van? Vaak zijn we nog bezig met dingen die we niet graag willen. Maar juist de dingen die we belangrijk vinden, verdienen onze aandacht. Als je jezelf bewust bent van jou waardes, is het makkelijker om jezelf te focussen op de positieve dingen. Dat willen wij toch?

In onderstaande foto staan een aantal waardes. Deze kan je gebruiken als inspiratie om jou waardes te bepalen (Sylvia heeft deze afbeelding gemaakt, zodat je niet zo lang hoeft te scrollen! hihi) . Je zult wel denken, ik vind zoveel dingen belangrijk! Dat was bij mij ook het geval. Maar het is mij gelukt om de belangrijkste drie waardes eruit te kiezen.

Waarden HappyChallenge

Mijn waardes:
Deze opdracht was best wel lastig. Bij jezelf na gaan wat zijn mijn waardes? Wat vind ik belangrijk? Hieronder mijn drie waardes, die voor mij echt belangrijk zijn! Ik noem ze zelf de drie P’s: Positiviteit, Persoonlijke groei en Passie.

1. Positiviteit 
Lekker op de fiets zitten en dan kunnen genieten van de natuur. Genieten van de kleine dingetjes. Ook al gaat het leven niet altijd zoals je wenst. Ondanks dat het positieve, de kansen, blijven zien. Niet zomaar bij de pakken neer zitten, maar voor een uitdaging gaan. Dat is voor mij positief zijn. Tevens jezelf omringen met positieve mensen, mensen waar ik energie van krijg. Daar wordt ik gelukkig van!

2. Persoonlijke groei
Nieuwe dingen leren en jezelf triggeren om nog beter in iets te worden. Dat is wat ik belangrijk vind. Ondanks mijn blessure ben ik blij dat ik nieuwe kwaliteiten (en dingen waar ik gelukkig van wordt) heb mogen ontdekken. Daar wil ik natuurlijk ook weer beter in worden. Mezelf verbeteren en uitdagen daar wordt ik gelukkig van!

3. Passie
Voor mij is het belangrijk dat ik mijn dagen vul met activiteiten waar ik passie voor heb. Passie voor mijn lieve vriend, maar ook voor het fietsen of sporten in het algemeen. Toch bijzonder gaaf dat ik als topsporter van mijn passie mijn beroep heb mogen maken! Jammer dat ik geblesseerd ben. Maar ik ben gelukkig positief ingesteld en ga er voor 200% procent voor om weer TOP FIT te worden! Door mijn positiviteit heb ik ook andere passies ontdekt, zoals het bloggen, koken en fotograferen. Wauw, stiekem heb ik toch wel veel passies waar ik gelukkig van wordt!

Dit zijn de waardes die voor mij belangrijk zijn. Wat zijn jou waardes? Morgen komt al weer de volgende opdracht online. Ben echt super benieuwd naar de nieuwe opdracht! De HappyChallenge is net pas een week begonnen, maar ik vind het nu al leuk!

Wil je ook graag mee doen met de HappyChallenge? De HappyChallenge is niet alleen te volgen via de blogs van LisanneKelly en Marieke, maar ook via de HappyChallenge facebookgroep.   Doen jullie ook mee? 

Feel Bioteaful!

En vergeet niet:
Be Happy

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN |  TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00