...

DENK GROOT

Al een tijdje ben ik met de Happy Challenge bezig. Ik word hier ook echt happy van. Leuk om dit allemaal bij te houden en steeds weer de opdrachten uit te voeren. Met de vorige opdracht heb ik me gefocust op positive mensen, van wie krijg ik energie en van wie juist niet. Met deze opdracht staat je droom centraal. Herinneren jullie het nog dat ik mijn droom heb gedeeld met jullie? Mijn droom is mijn comeback te maken en mijn internetbedrijf op te starten. Nu is het de opdracht: DENK GROOT.

Waarom groot denken?

Door groots je dromen te formuleren, dan ga je niet uit van je berperkingen. Zo ga je echt dromen over wat je werkelijk wilt. Dromen over je droom…. Door groots te denken kom je wellicht oplossingen tegen, waar je eerder nog niet aan hebt gedacht. Je wordt creatief en je gaat hierdoor out of the box denken.

Weet je, jij hebt een droom die je super graag wilt gaan realiseren. Om succesvol te zijn is het belangrijk, dat je net iets anders bent dan alle andere. Daarom is het belangrijk datje creatief bent en out the box denkt. Dus houd je vooral niet in 😉 

Mijn grote droom

Mijn aller grootste droom van dit moment is mijn comeback maken. Echt dat wil ik het super graag. Sterker nog, ik wil niet alleen mijn comeback maken, maar ik wil ook meteen mooie resultaten gaan neerzetten. Weetje, het allerliefst wil ik meteen volgend seizoen een wereldbekerwedstrijd winnen. Dat is toch best groots dromen als je geblesseerd bent geweest?

Droom wordt plan

Tja, en daar is dan die twijfel. Moet je wel meteen groots dromen? Leg je jezelf dan niet meteen te veel druk op?

Nee, dat doe ik niet! Weet je, een droom is een droom. Wil je jou droom bereiken, formuleer een duidelijk doel. Maak vervolgens een plan: “Hoe ga jij jou doel bereiken?”

Om mijn droom te bereiken. Oké, voor mijn eerste droom (mijn comeback) daarvoor moet mijn tweede droom (mijn eigen internetonderneming) in de koelkast. Dat is best wel een lastige beslissing, ik kan namelijk niet alles tegelijk. Om goed te herstellen van mijn blessure heeft mijn lichaam rust nodig. RUST, ja Sanne, dan kan je dus niet alles tegelijk doen!!!! (Veel uitroeptekens, ik moet namelijk dit mezelf steeds weer even goed duidelijk maken.) Daarnaast heb ik een duidelijk uitgebalanceerd trainingsschema, waardoor ik uiteindelijk weer mijn oude niveau ga bereiken.

Toch gaaf om te zeggen, dat ik best wel groots aan het dromen ben! Nog fijner dat ik kan zeggen, dat ik een duidelijk plan hiervoor heb. Pff, wat zou het gaaf zijn als deze droom werkelijkheid mag worden!

Wat is jou GROTE droom? En wat is jou plan om dit te bereiken?

Feel Bioteaful!

Lees meer over de Happy Challenge:

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00