...

Tijd voor opdracht 7 van de Happy Challenge. Wat gaan de challenge toch super snel! Super leuk vind ik het om te doen. Bewust worden van de dingen die mij gelukkig maken. Ik kan jullie vertellen, daar is niet veel voor nodig 😉 Als je jezelf er maar bewust van bent! Bewust en dankbaar van de mooie momenten die je dagelijks beleefd. Want iedere dag heeft zoveel moois waar je dankbaar voor moet zijn. Daar heeft opdracht 7 van de Happy Challenge mee te maken.

Opdracht Happy Challenge #7: Schrijf of noem elke dag ‘s avonds voor je gaat slapen 10 dingen op waarvoor je dankbaar bent. Let op: het moeten elke dag tien andere dingen zijn! Elke dag dezelfde dingen kiezen zou een beetje te makkelijk zijn 😉

Deze week ga ik iedere dag een Dankbaarheidslijstje online zetten, van dingen die mij gelukkig hebben gemaakt die dag en waarvoor ik dankbaar ben.

20140308-162006.jpg

Dankbaarheidslijstje vrijdag 7 maart
Deze dingetjes hebben mij vandaag gelukkig gemaakt:
– Mijn heerlijke yoga oefeningen gedaan sochtends voor het ontbijt. Hier start ik tegenwoordig dagelijks mee. Ik merk dat hierdoor mijn benen soepeler worden en dat het een relaxe manier is om mijn dag te beginnen.
– Start gemaakt van een project dat ik deze maand ga afronden en waar ik toch wel tegen op keek….
– Het gezellige gesprek toen mijn zusje kwam aanwaaien en dat we besloten om samen rode pesto te gaan maken.
– Trots dat al mijn fietsen weer blinken!
– Mijn tuin is lente klaar en de eerste groentes heb ik gezaaid. Zowel al in de volle grond en de bakjes op de vensterbank.
– Wauw, ik heb gesquat met 80 kg in mijn nek! Wat ben ik trots, weer een overwinning rijker. OW ja, en ik kon vaker dan 10 keer squaten.
– Ook deed ik de legpress met 105 kg. Misschien bizar dat ik hier blij mee ben. Maar deze getalletjes zeggen voor mij toch wel iets over mijn comeback.
– De gezellige giechelmomentjes die ik ’s avonds had samen met mijn vriend. We hadden veel lol samen! Het rare is ik weet alleen niet meer waarover!

Tot morgen, dan weer een Dankbaarheidslijstje.

Feel Bioteaful

Bron foto

Lees meer over de Happy Challenge:

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00