...

20140309-172641.jpg

Oke, mijn dag begon eigenlijk niet zo goed. Mijn vriend vertrok vandaag voor 10 dagen naar het buitenland voor zijn werk. Normaal zijn de rollen omgedraaid, dan ben ik veel op reis voor wedstrijden en trainingskampen en hij is juist thuis. Dus de eerste keer dat ik een langere periode alleen thuis ben. Ondanks dat heb ik een super fijne dag gehad! Dat kan toch niet anders met dit schitterende weer!

Hierbij mijn Dankbaarheidslijstje:
– ‘S ochtends heb ik samen gezellig met mijn vriend zitten ontbijten! Wat is dat een mooi begin van je dag.
– Ook heb ik vier uur getraind, wat voor mij weer een overwinning is. Echt bizar, iedere stap die ik maak met het trainen voelt als een overwinning. Voelt echt goed! Maar hoe zal dat weer voelen als ik dan weer eens echt win?
– Mijn trainingsrit heb ik samen met een leuke groep gemaakt. Met gezellige mensen die ik al lang niet meer had gesproken. Natuurlijk onderweg een koffiestop gemaakt. Dat hoort toch ook gewoon bij het trainen 😉
– Na de training heb ik een wielerwedstrijd op televisie gekeken. Normaal heb ik de rust niet in mijn kont, maar merk dat het toch wel lekker is om gewoon even niets te doen!
– Gezellig koffie gedronken met mijn nichtje! Super om weer bij te kletsen.
– ‘S avonds ben ik naar een afscheidsfeestje van een vriendinnetje geweest. Zij gaat een lange reis maken. Wat ben ik trots op haar dat zij deze keuze heeft gemaakt! Wauw, dat is echt cool!
– Ow ja, ik ben super dankbaar voor mijn nieuwe Specialized fiets. Hij rijdt zo goed! Wauw, ik ga er gewoon veel harder door! (Hoezo is dat mentaal….)

20140309-172723.jpg

Kortom, weer een mooie dag. Jammer dat mijn vriend is vertrokken op reis, maar ondanks dat heb ik genoten van het mooie weer en de lieve mensen die ik om mij heen heb.

Waar zijn jullie vandaag dankbaar voor geweest?

Feel Bioteaful!

Lees meer over de Happy Challenge:

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00