...

dit wil ik veranderen

Ik doe mee met de Happy Challenge! Super leuk om te doen. Ik heb mijn belangrijkste waarden geformuleerd en weet wat mijn droom  is! Helaas heb ik opdracht 3 overgeslagen. Het is was de bedoeling dat ik een vision board te maken om mijn droom visueel te maken. Ik had thuis niet genoeg tijdschriften waaruit ik mijn inspiratie kon halen. Daarnaast was ik te druk geweest met onder andere het bezoek aan het wereldkampioenschap veldrijden. Daarom was het afgelopen week een goede reden om nieuwe tijdschriften voor dit trainingskamp te kopen als inspiratie bron voor opdracht 3! Dit houden jullie van mij te goed.https://www.sannevanpaassen.nl/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Opdracht
Opdracht 4 heb ik wel kunnen ‘maken’. (Ja, het is gelukt om mijn huiswerk te maken…) Wat wil ik veranderen zodat ik dichter bij mijn doel kom? De opdracht is: noem drie dingen die je toe wil voegen aan je leven en drie dingen waaraan je minder energie wilt besteden. Mijn dromen wil ik super graag bereiken. Maar ik besef me ook dat ik moet genieten van de weg erna toe. Daarom is het goed dat ik een omschrijving geef van de aspecten waaraan ik energie wil geven en wat mij energie kost.

Drie dingen die ik toe wil voegen aan mijn leven:
1. Rust
Misschien verbaasd het jullie niet, maar ik heb geen rust in mijn kont. Ik vind heel veel dingen leuk om te doen (bloggen, sporten, mijn bedrijf, reizen en met vrienden leuke dingen doen), daarnaast wil ik ook nog heel hard fietsen en wil ik ook nog succesvol zijn met mijn blog en mijn eigen bedrijf! Veel, misschien wel allemaal te veel. Daarom is het belangrijk dat ik regelmatig rust in plan en gewoon even een boek ga lezen of gewoon nietsen….Ow, wat vind ik dat moeilijk! Sanne, gewoon doen! Sowieso, is rusten heel belangrijk voor mijn herstel.

2. Focus op de kleine dingen tijdens mijn comeback
Ik ben iemand die resultaat wil zien. Ik wil gewoon winnen, ik wil vooruit! Tijdens mijn comeback merk ik dat het belangrijk is dat je niet te veel op het resultaat focust. Wat valt dat tegen als je een training niet 30 km/u kan rijden. Dat was eerst zo normaal. Nu ben ik blij als ik 27 km/u haal. Balen…. Vanaf het moment dat ik gewoon ging genieten dat ik überhaupt kon fietsen, pijnvrij, ging het beter met mijn revalidatie. Nu geniet ik van die kleine momentjes! Gewoon lekker kunnen doen wat ik het aller leukste vind: fietsen! Mijn tip: focus op het proces in plaats van op het resultaat!

3. Quality time met mijn familie en vrienden
Een doel heb ik voor ogen.  Soms ben ik hier zo druk mee bezig, dat ik vergeet om leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie. Dit is zo leuk om te doen! Daar kan ik echt van genieten. Dat is echt ontspanning voor mij.  Daarom wil ik minimaal 2 keer in de week iets leuks ondernemen met mijn vrienden en familie. Having fun! 

riding my bicycle makes me feel good

Drie dingen die ik minder energie wil geven:
1. Mening van anderen
De afgelopen periode (tijdens mijn blessure) heb ik gemerkt dat ik me liet beinvloeden door de mening van anderen. Buitenstaanders hebben altijd geweldige ideeën hoe ik mijn blessure zou moeten aanpakken. Goed bedoeld advies, maar niet altijd even handig. Ik heb ervaren dat het aller belangrijkste is, dat ik mijn gevoel volg. Doordat ik op mijn gevoel ben gaan vertrouwen, ben ik goed bezig met mijn comeback. Tip voor mezelf: vertrouw op je gevoel! 

2. Hoge doelen stellen
Weet je, soms doe ik zoveel dingen te gelijk. Al deze dingen wil ik natuurlijk super goed doen. Dat is natuurlijk onmogelijk. Je kan niet alles te gelijk doen en vooral niet alles te gelijk en super goed. Het is belangrijk dat ik keuzes hierin maak. Het toverwoord: focus. Focus op een doel en hier volle bak voor gaan! Dat is wat ik ga doen, in plaats van teveel in korte tijd willen bereiken. Tip voor mezelf: focus!

3. Dwalen op internet en social media
Vaak ben ik aan het dwalen op internet, zie ik weer een leuk artikel of ben ik de timeline van twitter weer aan het door scrollen. Af en toe lijkt het echt een verslaving, een echte afleider. Tijdens het dwalen op internet kan ik zoveel andere dingen doen. Even een paar keer mijn social media en bloglovin checken en daarna gewoon doen wat ik moet doen. Tip voor mezelf: houd mezelf aan mijn plan en dwaal niet af.

Feel Bioteaful!

Bron: foto 1 & foto 2

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00