Gratis kennismaking

Heb jij het gevoel dat jij heel de wereld aan kan? Maar merk jij dat jij dit niet alleen kan. Wil jij vol energie in het leven staan, maar heb jij het gevoel dat jij zoveel ballen in de lucht moet houden? Wil jij zowel zakelijk succesvol zijn, fit met een leuk sociaal leven? Maar gaat dit niet vanzelf?

Reserveer hier jouw plek

Nadat jij jouw gesprek gepland hebt en alle vragen in hebt gevuld ontvang je van mij een mail ter bevestiging en of ik jou ook echt kan gaan helpen! 

Wat kan jij verwachten na ons gesprek?

Z

Welke eerste stap jij nu kan zetten zodat jij nog meer energie hebt om jouw eigen Koerz te varen;

Z

Welke eerste stap jij kan zetten hoe jij meer rust en balans creëert in jouw leven;

Z

Concrete handvatten zodat jij vol energie datgene kan doen wat jij graag wilt doen.

Z

Inzicht welk traject het beste bij jou past.

Na ons gesprek heb jij meer energie, voel jij een positieve vibe, focus en ben jij geïnspireerd zodat jij in actie komt!

Reserveer jouw plek zodat ik jij door meer energie nog succesvoller bent in je dagelijksleven en je carrière. Heb je nog vragen of wil je iets anders weten? Dan kun je een e-mail sturen aan info@sannevanpaassen.nl.

Reserveer jouw gratis sessie

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde. Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven.

In 2016 stopte ik mijn sportcarrière om vol overgave mijn maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ik achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ik zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden.

Deze ervaring gunde ik meer mensen en het leek me fantastisch om mijn verhaal met anderen te delen. Met mensen die de lat -net zoals ik- altijd hoog leggen, maar (vanwege vage klachten) niet verder komen. Inmiddels help ik anderen om ook topsport te leveren, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied. Met mijn open, eerlijke en nuchtere blik, leer ik ambitieuze toppers naar hun gevoel te luisteren, hun eigen koers te varen en hun dromen te verwezenlijken.

Contact