...

havermoutkoekjes

Havermout gek, dat ben ik! Ik ontbijt met havermout en bak er bananenbrood van. Daarom kunnen deze havermout koekjes niet ontbreken op dit blog. Vanavond krijg ik bezoek en wil ik natuurlijk iets lekkers maken. Iets lekkers, zonder dat ik speciale ingrediënten in de huis moet gaan halen. Gewoon met de ingrediënten die ik in huis heb.

Voor dit recept werd ik geinspireerd door het recept van MiCook. Deze koekjes zijn makkelijk en snel te maken. Zijn voedzaam en nog eens lekker ook! Deze koekjes zijn zuivelvrij, glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers! Zorg er wel voor dat je glutenvrije havermout hebt 😉

Toch een lekker gezond tussendoortje?

havermoutkoekjes

Ingrediënten havermout koekjes:

  • 100 gram Havermout
  • 2 stuks Bananen
  • 35 gram Walnoten
  • 1 hand Cacao nibs
  • 1 hand rozijnen
  • 1 etl Agavesiroop
  • 2 etl Kokosolie
  • 1/2 tl Kaneel

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180 graden. Prak de bananen met een vork en hak de walnoten grof. Smelt de kokosolie op een laag vuur.

Doe de bananen, kokosolie en  havermout samen in een kom en meng dit tot een geheel. Voeg vervolgens de cacoanib, agavesiroop, rozijnen, walnoten en kaneel toe en meng dit goed door.

Maak van het deeg koekjes in de gewenste vorm en leg deze op het bakpapier op de bakplaat. Bak vervolgens de koekjes in 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.

Eat Bioteaful!

HEB JE DE KOEKJES GEMAAKT? LAAT HET MIJ WETEN VIA TWITTER @SANNEVANPAASSEN
VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00