...

Yeah! Het is Follow Friday. Vandaag is het tijd voor een Instagram Tag. Een tijdje geleden kwam ik de Instagram tag tegen op de website van Puur Suzanne. Dit vond ik meteen een leuk idee, dus ik dacht dit wil ik ook met jullie delen. Al een tijd ben ik een fanatiek gebruiker van instagram. Ik vind het leuk om plaatjes, uhh foto’s,  te kijken. Zo raak ik geïnspireerd en wil ik ook jullie weer inspireren met mijn foto’s. Oké, het liefst met mijn foodphoto’s en met mijn sportfoto’s! Een tag is een vragenlijst die rond gaat op diverse blogs. Wil jij ook meedoen? Neem dan deze vragen over op jou blog.

 

Instagram Tag

Wat is jou instagram gebruikersnaam, en waarom?
Mijn naam op instagram is @bioteaful. Dit is dezelfde naam als mijn blog. Ik houd van biologisch eten en ben dol op thee! Daarnaast is mijn motto eat en feel bioteaful! Met mijn blog wil ik jullie inspireren om gezond en gelukkig te leven!

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Ik denk dat ik gemiddeld één foto per dag op instagram post. Soms meerdere als ik lekkere aan het bakken ben of dat ik fanatiek aan het trainen ben geweest en jullie dan wil inspireren met mijn mooie foto’s.

Laat je favoriete instagram foto zien
Dit is niet perse mijn favoriete foto, maar deze foto zegt iets over de challenge waar ik nu mee bezig ben. Pauline van Uit Paulines Keuken heeft een leuke foodphoto challenge bedacht. Iedere dag post ik een andere foodphoto. Vandaag is het tijd voor something sweet. Nieuwsgierig wat ik ga posten? Houd mijn instagram in de gaten 😉

instagram

Ook wil ik jullie deze foto tonen. Deze vind ik zelf heel erg mooi, misschien komt dit ook wel omdat ik deze smoothie echt te lekker vind. Dit is een chocolade smoothie en echt een aanrader!

instagram

Laat de Instagram foto zien met de meeste likes

instagram

Dit is mijn nieuwe fiets! Sinds korte tijd rijd ik voor de ploeg Boels-Doelmans cycling team. Daar horen dan ook nieuwe fietsen bij. Dit is mijn crossfiets van het merk Specialized. Wat ben ik blij met deze fiets!

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram
Ik gebruik soms de apps instacollage, instatextfree en instaframe. Zo kan ik een mooie collage of een mooie tekst op de foto’s zetten.

Welke celebrities volg je?
Ik volg Doutzen Kroes en verder weinig andere celebrities. Doutzen omdat ze mooie inspirerende foto’s post. Wat een geweldig lichaam heeft zij!

Welke instagramfilter gebruik je het meest?
Eigenlijk gebruik ik niet vaak een instagram filter. Ik vind dat niet fijn voor foodphoto’s. Wel gebruik ik soms voor een uitzicht een filter, zoals de Mayfair. Vind het leuk om een foto nog mooier te maken dan het al in werkelijkheid is, zoals onderstaande foto.

instagram

Welke hashtag gebruik je het meest?
Ik gebruik veel de hashtag: #sport, #sportfit, #eatclean, #detox, #cleaneating en #smoothie. Omdat ik veel sport foto’s maak gebruik ik de hashtag #sport en #sportfit. Daarnaast maak ik recepten die zo puur mogelijk zijn en in een detox zouden passen, vandaar de hashtag #eatclean #cleaneating en #detox. Smoothies, daar ontbijt ik meestal mee!

Welke dierenaccounts volg je?
Mmm, wist niet eens dat deze bestaan! Nee, ik volg geen dieren.

Welke bedrijven volg je?
Ik volg eigenlijk allen Yoghurt Barn. Zij maken zo leuke foto’s van hun producten! Ow ja, sinds pas volg ik ook de body en fit shop. Heerlijke webshop en leuk om af en toe geinspireerd te worden van nieuwe producten. Tja, dat is natuurlijk ook hun doel!

Heb je veel famillieleden op instagram?
Niet heel mijn famillie zit op instagram maar wel een paar. Leuk om zo van elkaar op de hoogte te blijven!

Vind je deze tag leuk? Neem deze vragen gerust over op je blog! Daarnaast ben ik nieuwsgierig of je mij al volgt op instagram?

Feel Bioteaful! 

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00