Flowschrijven is een extra oefening die je kan toevoegen aan je reset routine in de ochtend. Hiermee stel je jezelf nog eens extra open voor inzicht en creativiteit.

[toc]

Flowschrijven

‘s Morgens kun je extra tijd nemen om te schrijven vanuit flow. Flowschrijven is het schrijven op basis van je gevoel. Je laat je intuïtie spreken doordat je je pen op papier zet en gewoon gaat schrijven, zonder dat je er te veel over nadenkt. Het kan over alles gaan, je stelt jezelf bijvoorbeeld een vraag en onderzoekt welk antwoord er op papier komt.

Zo werkt flowschrijven

Open een blanco Wordbestand, of nog beter: je dagboek, een notitieboekje of een school schriftje. Zet je pen op het papier en laat de woorden stromen.

flowschrijven

Vragen die je kunt beantwoorden bij het flowschrijven:
• Wat is mijn intentie voor vandaag?
• Hoe gaat het met me?
• Hoe kan ik vandaag het verschil maken?
• Hoe kan ik het vandaag nog leuker maken?
• Welke inzichten heb ik verkregen?
• Welke boodschap komt er nu in mij op?

Lees ook: Vragen voor zelfkennis (om je koers te bepalen)

Als je echt niet weet waar je moet beginnen, probeer dan een van deze vragen te beantwoorden. Door het flowschrijven onderdeel te maken van je reset ochtendroutine, zul je ervaren dat je creatiever wordt en beter in contact komt met je intuïtie. Dit gaat je veel opleveren! Nieuwe inzichten, maar ook focus.

Mijn boek is bijvoorbeeld mede tot stand gekomen door flowschrijven!

Lees meer: In mijn boek ‘het leven, dat is past topsport’ deel ik nog meer praktische tips hoe jij op jouw manier nog meer zakelijk kan winnen, zonder privé te verliezen. Download hier gratis het eerste hoofdstuk van het boek en luisterboek of bestel hier meteen het boek!

Ben jij niet van het lezen? Maar wil je meteen echt in actie komen? Laten we dan bellen en plan een gratis kennismakingscall.

Laten we bellen!

Wij kunnen je helpen door:

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de energieBOOST en focus checklist

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……


Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00