Er staat een nieuwe inspirerende gastblog klaar, dit keer met Marloes Vos! Marloes verteld hoe zij fit en energiek in combi met werk en sport de balans vindt.

Fit en Energiek in combi met werk en sport. Hoe dan?

 

Wie ben je? Waarom doe jij wat jij doet?

Wie ben ik, mijn naam is Marloes Vos, bijna 28, werk fulltime als product en projectmanager in de agrarische sector. Naast fulltime baan ben ik actief als ambassadeur bij Dutch Adaptives, een stichting waarbij we sport toegankelijk willen maken voor iedereen ondanks een beperking of chronische aandoening. En daarbij train ik gemiddeld 10 uur in de week voor triatlons, en waardoor train ik zoveel, sport is mijn medicijn

Wat is je grootste droom in het dagelijksleven (werk/gezin?andere hobby’s)? Wat wil jij bereiken in het leven?

Grootste droom is dat ik nog meer mensen mag inspireren om hen leven meer waarde te geven. Ik zou het tof vinden om mensen te coachen, daarnaast wil ik graag verder ontwikkelen in de traithlonsport en hoop ik 2020 de halve te gaan doen en wie weet ooit een hele, maar dat moet wel lijfelijk ook kunnen. Wat ik zou willen bereiken in het leven is, gezond, gelukkig en in balans leven.

Op welke manier ben jij bezig met het waarmaken dan deze droom?

Door samen te werken met dutch adaptives kan ik met meerdere gelijkgestemde onze krachten bundelen, daarnaast ben ik een plan aan het maken hoe ik naar de halve triathlon wil toe trainen en daarbij besloten begeleiding wil van profesionele triathlon trainster

Wat is het belangrijkste doel dat jij dit jaar wil bereiken?

Dit jaar wil ik de plannen concreet maken en gaan uitvoeren, vanuit stichting wil ik de clinics voor trainers en sporters op de kaart zetten. Daarnaast zou ik graag aantal keren public speaking willen doen over het overwinnen van obstakels in het leven. En ik wil aan de slag om klaar te stomen voor triatlon, met als doel september 2020 aan de start te staan in almere.

Hoe combineer jij dit met het dagelijks leven?

Hahah, mijn leven bestaat uit Eat, Work, Eat, Sport, Sleep, en proberen te relaxen waar dat kan.
Het gaat er om efficient met je tijd om te gaan, en soms nee te zeggen en te kiezen voor waar haal ik energie uit en waar niet.

Wat is je sportieve droom?

Langdurig meedoen aan triahtlonsport en mijzelf blijven verbeteren en sterker maken, voor nu is het doel de halve in almere en hopelijk daarna nog op andere mooie locaties. En wie weet ooit de hele, al is dat alleen een droom als lijfelijk dit ook mogelijk is.

Wat is je #1 tip in het bereiken van je sportieve doelen in combinatie van je werk en gezin?

Mindset en goed supportteam om je heen creeren. Zoek de mensen die je kunnen helpen in het bereiken van je doelen, hiervan ga je groeien!

Hoe combineer je het sporten met het dagelijks leven in een drukke periode?

Uur eerder opstaan om toch te kunnen zwemmen, ipv de auto te nemen met de racefiets naar vrienden te gaan bijvoorbeeld. Denk efficient!

Fit en Energiek Marloes

Fotograaf: Willy Derksen

Wat doe je als je een mental breakdown hebt?

Lieve vrienden bellen die mij weer oppeppen, en soms mag je ook even down zijn en laat het dan vooral toe en creer verwenmomentjes voor jezelf, lekker naar sauna, bioscoop, koop leuk boek etc.

Wat is je ochtendritueel?

Opstaan, eten, omkleden, hond uitlaten en werken. In de weekenden ga ik liefst vroeg trainen.

Waarvan krijg jij energie?

Racedagen! En terugkijken op wat ik allemaal bereikt heb!

Wat is je #1 tip om jezelf energiek te blijven voelen?

Mijzelf schouderklopjes blijven geven en blijven vertellen wat ik allemaal bereikt heb.

Wie inspireert jou om toch vol energie je eigen pad te bewandelen?

Mijn goede vriendin Manon, zij durft dingen te doen en daarmee trekt zij mij mee. Het sportteam van Dutch Adaptives, geen enkele uitdaging wordt uit de weggegaan. En stiekum inspireert de Marloes van 3 jaar terug mij nog steeds, de knop is omgegaan en de rolstoel is niet meer nodig, powervrouw!!!

Fit en Energiek in combinatie met werk en sport

Fotograaf: JamieStoffels

Wat is je grootste tip om zakelijk succesvol te zijn in combinatie met een fijn sociaal leven en voldoende tijd en energie over te houden om te sporten?

Keuzes maken, doen wat bij je past, voor mij is nu de keuze om samen te werken ipv alleen aan de slag te gaan.

Hoe ziet jouw zondagochtend eruit?

Trainen en relaxen en lekker ontbijten

Hoe zorg jij voor me-time?

Bewust inplannen, dagje sauna, uurtje lezen in de hangmat etc. Plan af en toe lange weekenden om net wat meer ruimte in je agenda en hoofd te hebben.

Wil je meer weten over Marloes? Via haar website deelt ze haar complete verhaal!

Ben je benieuwd naar mijn traject om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen en wil jij kennismaken? Meld je aan voor een kennismakingscall.

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan met gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagramof Facebook.

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

Fit en energiek in combi met werk en sport Marloes

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Nu dat ik gestopt ben met topsport, ervaar ik dat het "normale leven" pas topsport is. Ik neem jou mee hoe jij vanuit flow en fun zowel zakelijk succesvol bent, fysiek fit met een leuk sociaal leven.
Sanne van Paassen

Latest posts by Sanne van Paassen


Nee, dank je!

Contact

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen?