Mijn detox is bijna afgelopen. Vier weken lang heb ik geen gluten, geraffineerde suikers, alcohol, caffeïne, vlees, lactose en e-nummers gegeten. Om dit vier weken lang te vol te kunnen houden, is het belangrijk dat je weet hoe je lekkere recepten kunt maken die detoxproof zijn. Mijn inspiratie voor heerlijke detox recepten haal ik van een paar leuke blogs vandaan. Deze blogs wil ik vandaag met jullie delen. 

Rosalies Recipes rosalie ruardy

Rosalie neemt haar lezers mee in haar reis naar de ‘beste versie van haarzelf’. Zij deelt heerlijke recepten, met ieder maand een ander thema. Naast lekkere recepten blogt ze over gezondheid en over reizen waar gezonde voeding centraal staat. Ze heeft zowel een blog in het Nederlands als in het Engels. Trouwens ze maakt ook super mooie foto’s! Een overzicht van haar detoxrecepten kan je hier vinden.

Pure Ella

pure ella detox inspiretie blogs
Op de engelstalige blog Pure Ella, deelt Ella haar ervaringen hoe je lekkere gezonde recepten kunt maken. De meeste recepten zijn glutenvrij en vegan. Zij is haar blog begonnen toen zij aan de zoektocht naar een gezondere levenstijl begon. Met haar recepten wil zij anderen laten zien hoe je lekker en gezond kan eten. Zij wil anderen inspireren hoe je voeding als medicijn kunt gebruiken.

Detoxcoach

jacqueline van lieshout detox inspiratie blogs
Mijn cursus voor detoxcoach heb ik gevolgd bij Jacqueline van Lieshout. Zij heeft het boek geschreven “In 28 dagen van Gifbelt naar Tempel”. Op haar site deelt zij heerlijke recepten die detoxproof zijn.

Jouw Fabriek

detox inspiratie blogs.jpg
Marloes deelt op haar blog Jouw Fabriek heerlijke recepten hoe wij onze fabriek het best kunnen voeden. Zij ziet ons lichaam als een fabriek. Als wij de juiste voedingstoffen tot ons nemen, dan functioneert onze fabriek het beste. Het leuke van haar blog is dat je allerlei weetjes over de recepten vermeld en dat ze ook nog eens leuke tips deelt over een gezondere levenstijl.

Voedzo

detox inspiratie blogs voedzo
Natuurlijk kunnen jullie ook op Voedzo lekkere recepten vinden. Voor Voedzo schrijf ik regelmatig blogs over voeding in combinatie met sport. Naast lekkere recepten kunnen jullie hier ook tips vinden voor een gezondere levenstijl!

Tip: niet alle recepten op deze sites zijn detoxproof. Check eerst de ingrediënten goed en wellicht kan je het recept makkelijk detoxproof maken! Weet je niet hoe je een recept kunt aanpassen? Laat het mij dan weten 😉

Succes met het ontdekken van heerlijke detoxrecepten! Wat is jou favoriete blog waar jij inspiratie vandaan haalt voor heerlijke recepten? 

 

Eat en Feel Bioteaful! 

WIL JIJ JE OOK BIOTEAFUL VOELEN? MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE TIPS VAN BIOTEAFUL  VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Latest posts by Sanne van Paassen (see all)

Download de energieBOOST en focus checklist

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……


Nee, dank je! Ik mis liever focus.

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00