...

Misschien heb je wel eens het gevoel dat je jezelf inhoudt of je ziet een patroon bij jezelf, maar je weet deze niet te doorbreken. Hoe kan dit eigenlijk? Energetisch ben je met je familiesysteem verbonden en dit heeft een enorme impact op het dagelijks leven. In dit interview neemt familieopstellingen expert Els van Steijn jou mee hoe je nog sterker in je schoenen komt te staan. Zodat je echt jouw leven leidt vol energie, zonder dat je afgeremd wordt.

Persoonlijk heb ik enorm veel gehad om inzicht te krijgen in mijn familiesysteem. Tijdens mijn sportcarriere was dit al heel waardevol, maar je hoort nu ook weer in deze podcast dat ik inzichten krijg. Dit heeft mij geholpen om mijn eigen patronen te begrijpen, maar deze ook te doorbreken! Het zo belangrijk dat je op de juiste plek staat in de fontein. In dit interview met Els van Steijn ontdek je hoe je nog sterker in je schoenen kan komen staan.

Heb je deze uitspraken wel eens gemaakt? 

“ik voel dat ik mezelf inhoud om succesvol te zijn”
“er zit een handrem op, maar ik weet niet hoe het komt”

Herken je deze uitspraken? Ga dan vooral deze podcast luisteren!

>>>Check hier de andere podcasts<<<

Ontdek in deze podcast over familieopstellingen:

  • hoe je ook energie kan tanken door juist die pijn in je lichaam op te zoeken
  • hoe je nu eindelijk je patronen kan doorbreken
  • hoe je nog sterker in je schoenen kan staan
  • wat voor impact je familiesysteem heeft op je leven
  • wat er gebeurt als je emoties wegstopt
  • wat het verschil is tussen een primaire of een secundaire emotie
  • wat je kan doen als je teveel voor anderen mensen zorgt
  • hoe je de band met je ouders versterkt

>>Check hier alle podcast interviews<<<

familiesysteem interview els van steijn

Luister hier het interview over familieopstellingen expert Els van Steijn:

Of luister de podcast op Spotify, Itunes of Soundcloud.

Meer informatie over Els van Steijn

Ben je geïnspireerd door het interview met Els? Koop dan sowieso haar boek: De fontein, vind je plek. Dat is echt een aanrader.
Meer informatie vind je op de site van Els van Steijn.
Ben je nieuwsgierig naar mijn nieuwe boek? Je support mij door mijn boek alvast te pre-orderen.
Wil je zelf aan de slag om nog meer te winnen, zonder te verliezen? Download dan mijn gratis werkboek, zodat je nu meteen in actie komt.

 

Veel luister plezier,

 

Met sportieve groet, Sanne van Paassen

familieopstellingen expert els van steijn

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00