...

Ervaring met cape epic Cape Epic 2015 etappe 1 aMijn ervaring met cape epic

De kop is eraf! Dat mag ook wel nadat we al een week hier zijn. 10:16 uur was onze start van de eerste etappe van de Cape Epic. Lees hieronder alles over onze ervaring met de Cape Epic.

Daar gingen we: Onze eerste ervaring met cape epic!

Twaalf kilometer klimmen met een paar kleine afdalingen, gevolgd door een lange technische afdaling. Twintig kilometer in totaal. De grootste uitdaging; je moet dit als team rijden. Een balans vinden dus tussen elkaar niet kapot te rijden en toch heel hard te gaan. Een uitdaging! Jolien heeft drie en een halve week geleden haar pols gebroken, dus ze had geen optimale voorbereiding. Maar we hebben zo hard geknald als we konden. Met een mooie 8e plek als resultaat. Tevreden, maar niet tot het uiterste gegaan, want de komende dagen worden nog zwaar genoeg. Morgen wordt een pittige dag en dat is meer Jolien haar terrein. Zij is een echte diesel. Dit was meer mijn ding. Net een cross, maar dan net iets langer! We hebben er zin in.

Wat een evenement is dit trouwens. Ik heb al veel meegemaakt, zoals de Giro Donna, wereldkampioenschappen, de Tour de l’Aude, etc. Maar nog nergens heb ik tijdens een vrouwenrace drie heli’s gezien. Tevens is het prijzengeld van de mannen en vrouwen gelijk. Dat is niet mis 😉

Wil jij als sporter leren hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt? Check hier waarom mentale training zo belangrijk is of vindt je het lastig om de juiste balans te vinden tussen sport & carrière? Luister dan deze podcast!

Met sportieve groet, Sanne

Wil jij vol energie en vanuit ontspanning je sportieve doelen realiseren? Download dan met gratis werkboek. Of volg mij voor extra inspiratie op Instagram of Facebook.

ervaring met cape epic 2015 etappe 1 c ervaring met cape epic 2015 etappe 1 b

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00