Yes, mijn eerste aflevering van mijn podcast staat online!
Al lang liep ik met dit toffe idee rond, maar nu werd het tijd om het uit te voeren.
Soms moet je het gewoon gaan doen! En dat heb ik nu gedaan, want ik wil jou graag inspireren om ook vanuit FUN en FLOW jouw eigen Koerz te gaan varen.

Kracht van visualisatie
Tijdens de eerste aflevering neem ik jou mee in de kracht van visualiseren. Tijdens mijn sportcarriere heb ik zoveel baat gehad bij visualisaties. Het heeft ervoor gezorgd dat ik technisch beter werd en dat ik meer ontspannen op de fiets zat. Maar daarnaast zorgde het voor focus, rust, zelfvertrouwen en nieuwe inzichten. Daarnaast heeft het er aan bijgedragen dat ik weer helemaal hersteld ben van een heftige blessure waardoor ik lange tijd uit de running ben geweest. Tevens neem ik je mee hoe je dit ook kan toepassen in het dagelijks leven.

Omdat ik weet hoe waardevol visualiseren is. Maar dat het ook lastig is om hiermee te beginnen heb ik er een podcast over gemaakt!

Luister hieronder naar deze fijne podcast.

Daarnaast kan je ook de podcast luisteren via de app op jouw telefoon. (Ja, er zit een speciale podcast app op jouw telefoon of misschien moet je deze eerst downloaden). Daar kan je zoeken op de Sanne van Paassen Podcast en kan je jezelf abonneren op mijn kanaal. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe podcasts online komen! Dit is erg fijn als jij tijdens het sporten, wandelen of het huishouden naar een podcast wil luisteren.

Wil jij zelf ook aan de slag met visualiseren? Download dan gratis mijn vijfdaagse sport visualisatie.

Mocht jij graag een bepaald onderwerp terug horen in mijn podcast, let me know! Je kunt mij mailen naar: info@sannevanpaassen.nl.

 

Veel luister plezier!

 

Liefs Sanne


Nee, dank je!

Contact