...

droom

Afgelopen vrijdag kwam er weer een nieuwe opdracht voor de HappyChallenge online. De opdracht was: wat is jou droom? Hierbij is het belangrijk dat je jou droom formuleerd zonder alle beperkingen en excuses. Wanneer er geen gebrek aan tijd, geld, middelen, connecties en vaardigheden zouden wegvallen. Wat zou jou ultieme droom zijn? Wat wil jij het allerliefste? Voor mij was deze opdracht niet heel moeilijk. Heb de afgelopen periode hier al veel over nagedacht, maar het is wel goed om dit helder te hebben.

Waarom jou droom formuleren?
Voordat ik mijn droom ga formuleren, wil ik jullie informeren waarom het belangrijk het is om je droom te formuleren. Het is natuurlijk niet niets, om zomaar aan iedereen jou droom bekend te maken. Hierdoor stel je jezelf kwetsbaar op. Maar aan de andere kant zul je zien dat het ook kansen creëert. Doordat je jou droom uitspreekt, kunnen mensen jou helpen bij het bereiken van jou droom. Wie weet heeft een vriendin wel een goede connectie uit haar netwerk die kan bijdragen aan het bereiken van jou droom. Als jou droom voor jezelf helder is, dan weet je hoe jou ideaal plaatje eruit ziet en hoe je hierna toe kan gaan werken.

Droom wordt doel
Als je alleen maar blijft domen en jou droom niet eens voor jezelf concreet maakt. Dan blijft jou droom maar een droom. Je wilt natuurlijk dat dit werkelijkheid gaat worden. Dit doe je door middel van je droom een doel je maken. Een doel is iets concreets, waar je naar toe kan werken door middel van een subdoelen en een stappenplan. (Hierover in een volgend blog meer. Doordat je jou droom voor je zelf helder hebt en dit naar andere communiceert, dan is het reëler dat dit ook werkelijkheid gaat worden.

dromen laten uitkomen

Bron: Pintrest

Dit is mijn droom
Eigenlijk heb ik twee dromen. Een droom op sportief vlak en een droom op maatschappelijk vlak. (Jullie hadden vast niet anders verwacht van een topsporter….)

Droom 1: Wereldkampioen veldrijden worden! Ondanks mijn huidige blessure geloof ik in deze droom. Ik ben hard aan het werken om terug te komen op mijn oude niveau. (Heb vandaag zelfs weer mijn eerste blokken training gedaan!)

Droom 2: Leven van mijn eigen bedrijf! Ik zou graag een bedrijf willen hebben waar mijn passies naar voren komen. Een bedrijf op het gebied van food, lifestyle en marketing. Dit is natuurlijk nog breed, maar ik hoop deze passies samen te combineren. Het zou helemaal te gek zijn, als mijn bedrijf niet plaatsafhankelijk is en dat ik bijvoorbeeld samen met mijn vriend kan emigreren naar de bergen! Ik kom namelijk altijd tot rust in de bergen! Echt genieten. Als wij daar dan een bed en breakfast zouden kunnen starten, zou helemaal top zijn!

Best wel bijzonder om mijn droom zo met jullie te delen! Ik ga er alles aan doen om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Wat is jou droom? Waar wordt jij gelukkig van? Wat zou je het allerliefste willen laten uitkomen? Laat alle kan-niet gedeeltes achterwege en formuleer jou droom!

Lees ook de nieuwste update over de challenge op de blogs van LisanneMarieke en Kelly Oh, en meld je aan op de FacebookgroepHier heb ik ook mijn droom gedeeld!

Feel Bioteaful! 

Liefs Sanne

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN |  TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK 

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00