kz0z8y370yry86npy73qc55j2i7fcr

Aan ieder begin komt een einde. Vroeg of laat. Voor mij is nu de tijd gekomen voor mijn laatste crosswedstrijden. Mijn lichaam geeft aan dat het genoeg is geweest en dat het tijd is voor nieuwe kansen en uitdagingen. Aan de ene kant merk ik dat ik fysiek niet meer de hoeveelheid wedstrijden aankan, aan de andere kant merk ik dat ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging en zin heb om mezelf maatschappelijk te gaan ontwikkelen. Tevens merk ik dat ikzelf veranderd ben en andere dingen op dit moment belangrijk vind in mijn leven. Vandaar deze keuze.

Het is een beetje dubbel om afscheid te nemen van de mooiste wedstrijdsport, mijn passie het veldrijden. 

Ik heb zo genoten van deze sport, van de kansen die ik heb gekregen om mezelf sportief maar ook op persoonlijk vlak zo te ontwikkelen de afgelopen 10 jaar. Ik heb veel van de wereld gezien, mooie mensen leren kennen en fijne mensen waarmee ik heb mogen samenwerken. Daarnaast heb ik mij op een unieke manier mogen ontwikkelen, een leerproces waar ik enorm dankbaar voor ben!

Ik ben trots op mezelf dat ik mooie prestaties neer heb gezet, met als hoogtepunt het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden. Maar ben ook trots op het feit dat ik terug ben gekomen na mij blessure. Misschien wel niet op het niveau dat ik had gehoopt, maar wel op het feit dat ik deze uitdaging aan gegaan ben en dat ik de kans heb genomen om dit te doen met mijn eigen team, mijn eigen sponsoren. De sport heeft mij veel gegeven als mooie overwinningen, maar heeft me juist ook enorm ontwikkeld als persoon! Een ontwikkeling waar ik erg blij mee ben en niet had willen missen.

En nu?

Natuurlijk ga ik nog knallen in mijn laatste wedstrijden. Namelijk: het WK in Heusden Zolder, Sint Niklaas, Hoogstraten, Middelkerke en Oostmalle. Daarnaast zal ik mezelf rustig gaan oriënteren hoe ik richting ga geven aan mijn maatschappelijke carriere. Een invulling die aansluit op mijn universitaire studie richting de marketing. Daarnaast zal ik ook nog de mountainbike vakantie organiseren die in mei plaats vind.

Ik wil jou bedanken, voor al jouw aanmoedigingen, lieve berichtjes. Ik heb van jullie genoten! Ook ben ik al mijn sponsoren die mij de afgelopen jaren bedanken die mij de mogelijkheid hebben gegeven om mijn sport uit te oefen. Maar in het specifiek wil ik vooral Belasting Adviesgroep Asten, Mise en Place, Specialized en al mijn andere partners bedanken. Zij hadden het vertrouwen in mij dat ik ook dit seizoen weer zou knallen!

Wie weet kom ik jou nog tegen bij een van mijn clinics of mountainbike vakantie die ik organiseer!

Of tot bij mijn laatste wedstrijden.

Bedankt voor alles!

Liefs Sanne

Tijd (1)

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00