...

Nieuws seizoen 2015-2016 2PERSBERICHT – Veldrijdster Sanne van Paassen beëindigt na dit seizoen haar carrière. Dat heeft de 27-jarige Brabantse besloten. “Mijn lichaam geeft aan dat het genoeg is geweest en dat het tijd is voor nieuwe kansen en uitdagingen”, verklaart ze. “Ik heb ontzettend genoten van de sport en ik heb me kunnen ontwikkelen als persoon. Dat is iets waar ik erg blij mee ben en dat ik niet had willen missen.” Van Paassen zal het WK in Heusden-Zolder nog rijden, evenals de veldritten in Sint-Niklaas, Hoogstraten, Middelkerke en Oostmalle.

Check hier alles over mijn laatste cyclocross wedstrijd!

Laatste wedstrijd

Na een lange periode van blessureleed keerde Van Paassen vorig seizoen terug in het veld. Twee seizoenen later is het voor haar nu mooi geweest. “Aan de ene kant merk ik dat ik fysiek niet meer de hoeveelheid wedstrijden aankan. Aan de andere kant merk ik dat, nadat ik tien jaar op het hoogste niveau heb gestreden en veel mooie kansen heb gekregen, ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging en zin heb om mezelf maatschappelijk te gaan ontwikkelen. Tevens merk ik dat ikzelf veranderd ben en andere dingen op dit moment belangrijk vind in mijn leven. Vandaar deze keuze.”

Trots

Van Paassen sluit een mooie carrière af. “Ik ben trots op mezelf dat ik mooie prestaties neer heb gezet, met als hoogtepunt het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden. Maar ik ben ook trots op het feit dat ik terug ben gekomen na mij blessure. Misschien wel niet op het niveau dat ik had gehoopt, maar wel op het feit dat ik deze uitdaging aan gegaan ben en dat ik de kans heb genomen om dit te doen met mijn eigen team en mijn eigen sponsoren.”

Winnares wereldbeker Veldrijden

In haar carrière boekte Van Paassen diverse successen. Zo won ze in het seizoen 2010-2011 het eindklassement van de wereldbeker. Ook bemachtigde Van Paassen twee keer zilver op het Europees kampioenschap en werd ze tot twee keer toe vierde op het WK veldrijden. Twee keer was de Brabantse beste in een wereldbekerveldrit en daarnaast schreef ze meerdere internationale crossen op haar naam, waaronder in totaal vijf Superprestige wedstrijden.

Thanks voor al jullie support!

Leuk als je mij blijft volgen via Instagram of Linkedin.

Met sportieve groet,
Sanne van Paassen

 

PS. boek de makkelijkste sportieve winst met mentale training!

Omdat ik tijdens mijn sportcarrière heb ervaren dat jij de makkelijkste sportieve winst mentaal boekt, heb ik speciaal voor sporters een mentale training ontwikkeld. Zodat de je met mental coaching echt het verschil gaat maken! Hard trainen kunnen we tenslotte allemaal!

Speciaal voor sporters heb ik de Mental Fitness Bootcamp ontwikkeld. De mentale training voor sporters waardoor jij de makkelijkste winst boekt en je persoonlijke records verbreekt. Echt een aanrader om met deze mentale training voor sporters aan de slag te gaan! 

BOEK DE MAKKELIJKSTE SPORTIEVE WINST!

cursus mentale training voor sporters

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00