...

groentesap

Ik zou ook geen Sanne zijn, als ik niet een keer mijn dankbaarheidslijstje zou vergeten. Gisteren dus vergeten mijn lijstje in te maken. Daarom vandaag alsnog mijn twee lijstjes online! Het is niet dat ik er niet mee bezig ben geweest, want ik merk doordat ik dit aan het doen ben, bewuster geniet van alles. Echt bizar! Het leven is zo mooi… Vooral op de fiets 😉 De vogeltjes horen fluiten, de zon steeds warmer voelen worden, zwanen die zwemmen en gewoon nog even op de koffie bij oma. Enjoy!

Dankbaarheidslijstje dinsdag 11 maart.
Vandaag is het de dag van de detoxcursus. Een dagje Amsterdam. Op dit moment ben ik een cursus aan het doen tot detoxcoach. Uiteraard ben ik nu aan het detoxen.

 • Door het detoxen merk ik dat mijn darmen/buik rustiger is! Wat is dat fijn 😀 Tevens merk ik dat ik ’s nachts de hele nacht door slaap. Terwijl ik door de detox ’s avonds veel drink. Dat vind ik echt bizar. Net alsof ik rustiger ben…
 • De ochtend gestart met een heerlijke groente sap van wortel.
 • Leerzame detox cursus gehad. Uitleg over hoe je in de supermarkt bewuste voedingskeuzes kan maken en hoe je een goede coach gaat worden.
 • Tevens genoten van een heerlijke lunch. Detoxproof. Gewoon van de Appie. Ja, dat kan!
 • Genoten van alle verschillende mensen die samen met mij de detox cursus volgen.
 • Yoga sessie die ik ’s avonds heb gedaan voordat ik ging slapen. Was wel erg relax, want ik was echt moe!
 • Mijn rustdag. Sportief gezien!

offroad

Dankbaarheidslijstje woensdag 12 maart.
Vandaag stond in het teken van een heerlijke duurtraining en een bezoekje aan de kledingbeurs die mijn schoonmoeder organiseert.

 • Heerlijke duurtraining van vier uur. De bruggentocht, van de brug van Gennep naar Well, met een tussenstop bij mijn masseur.
 • Het fluiten van de vogeltjes
 • Gezelligheid van Edwin die mij het eerste gedeelte van mijn tocht vergezelde.
 • Onze offroad avonturen op de fiets. Verkeerde bandenkeuze..
 • Super leuke kleding die ik op de kledingbeurs voor een prikje heb gekocht! 4 broeken, 4 shirtjes, 1 jasje en een paar schoenen voor €46,-! Koopje!
 • Ook het kledingadvies die ik heb gekregen. Wat ben ik toch slecht in het maken van combinaties. Volgens mij ben ik kleurenblind!
 • Mijn detox diner die ik zelf mee had genomen om op te eten. Tijdens mijn detox vind ik het vervelend om anderen te vragen om het diner naar mijn wensen te maken. Dus neem ik gewoon mijn eigen portie mee. Ook prima en erg lekker!

Misschien is mijn lijstje er ook wel bij ingeschoten, omdat ik gewoon te veel ondernomen heb. Ik heb er in ieder geval van genoten!

Waar ben jij vandaag gelukkig van geworden en ben jij dankbaar voor geweest?

Feel Bioteaful!

VOLG DEZE BLOG VIA BLOGLOVIN TWITTER INSTAGRAM GOOGLE+| FACEBOOK

Download de preview van de bestseller
HET LEVEN, DAT IS PAS TOPSPORT

Voorkom dat je jezelf opgebrand door niet dezelfde fout te maken als 70% van de ambitieuze mensen……

HIGH PERFORMANCE IS ONZIN! GA VOOR PEAK PERFORMANCE

Nee, dank je! Ik mis liever focus.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00